Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini din timpul violului de la Vaslui/ opinie

raluca eleva violata vaslui

Vrei să vezi exact ce i-au făcut cele şapte bestii fetei din Vaslui, pe care au violat-o trei ore continuu, au turnat alcool pe ea ca s-o trezească din leşin după leşin, nu? Vrei să vezi exact cine e fata, cum o cheamă, cum arată, cine-i maică-sa, taică-su, bunică-su, care, apropos!, abia mai stă în pat, nu?

Așa ar putea arăta un titlu la TV și încet încet nimeni nu s-ar mai scandaliza. Evident că ar fi destui care ar aștepta imaginile explicite și chiar și cu o amendă consistentă din partea CNA ar fi vreo stație două care ar și difuza imaginile fără nici un fel de prelucrare. Și evenimentul promoțional ar putea arăta mai departe așa:

Vrei să vezi cu orice chip exact ce s-a întâmplat în acele ore blestemate din noiembrie 2014, când o copilă a fost sechestrată şi forţată să facă sex oral, anal, normal şi alte lucruri extraordinar de interesante pentru publicul larg celor şapte violatori, nu? Vrei să ştii exact, dar exact ce a simţit atunci biata de ea, ce mai simte acum, chiar şi dacă răspunsurile sunt extraordinar de normale şi de previzibile. Ca de exemplu: „Mi-a fost frică!” sau „Îmi e frică şi acum de băieţi!”.

OK! Dacă vrei toate astea,...Citește continuarea AICI...

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.