Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini INCREDIBILE de la doctoratul lui Kovesi: Șefii SRI, la prezentarea tezei de doctorat

kovesi

Imagini incredibile de la prezentarea tezei de doctorat a șefei DNA. Laura Codruța Kovesi a avut parte de o asistență selectă la prezentarea tezei, fostul director SRI, George Cristian Maior, foștii adjuncții ai acestuia, Florin Coldea sau Viorel Voinescu, dar și procurorii de la parchetele din Timiș.

„Curios cum mă știu, am căutat de mi-a venit rău pe Internet informații despre momentul în care Codruța Kovesi și-a susținut public teza de doctorat la Timișoara.

În afară de date vagi – în decembrie 2011, în prezența șefilor SRI, n-am găsit nimic despre acest moment care – mai mult ca sigur, prin Scandalul Verdictului Măsluit în 2012, va intra în Istoria României postdecembriste”, scrie jurnalistul Ion Cristoiu pe blog.

În cele ce urmează, Ion Cristoiu a reprodus articolul realizat de jurnaliștii de la Opinia Timișoarei din data de 16 decembrie 2011, cu ocazia prezentării tezei de doctorat a Laurei Codruța Kovesi.

Laura Codruta Kovesi, sefa procurorilor din Romania, si-a luat doctoratul la Timisoara. In aceeasi zi, SRI si-a inaugarat sediul din Timis.

TIMISOARA. Procurorul general al Romaniei este de astazi doctor in Stiinte Juridice. Laura Codruta Kovesi a intrat in randul magistratilor care au diploma de doctorat, chiar la Timisoara.

Sefa procurorilor din Romania a avut parte de o asistenta selecta la prezentarea tezei, directorul SRI, George Cristian Maior, adjunctii acestuia, generalii de brigada Florin Coldea si Viorel Voinescu, dar si procurorii de la parchetele din Timis.

Lucrarea de doctorat, care a fost coordonata de avocatul Viorel Pasca, a avut ca tema „Combaterea criminalitatii organizate prin dispozitii de drept penal”.

Laura Codruta Kovesi este procuror general al Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie din data de 2 octombrie 2006, cand a fost numita prin decret al presedintelui Romaniei, Traian Basescu. Mandatul ei a fost reconfirmat in 2009 si este valabil pana in 2 octombrie 2012.

Noul doctor in Stiinte Juridice, impreuna cu sefii SRI au participat, tot vineri, si la inaugurarea noului sediu al Sectiei Timis a Serviciului Roman de Informatii. Cladirea este situata pe Calea Sever Bocu, in locul fostei unitati de aviatie. Spatiul proaspat eliberat, din cladirea de pe Take Ionescu va fi impartit acum intre alte doua institutii care lupta impotriva coruptiei: DGA si DNA.”, a precizat Cristoiu, reproducând articolul de presă.content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.