Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI ȘOCANTE cu un ACCIDENT TERIBIL în care și-au pierdut viața doi tineri: Au căzut de la 10 metri / VIDEO

Accident extrem de grav în această dimineaţă pe DN6, în judeţul Mehedinţi, anunță Antena 3. Un bărbat de 33 de ani şi o femeie de 30 au murit după ce au plonjat cu maşina de pe un pod de la aproximativ zece metri. Impactul a fost atât de violent încât autovehiculul s-a transformat într-un morman de fiare. Tragedia a avut loc la la câţiva kilometri de Drobeta-Turnu Severin. Cele doouă victime erau colegi de muncă la o firmă de cablaje electrice din zonă.

”Au plonjat de la înălţimea de aproape 10 metri, de sus de unde au plonjat cu autoturismul. Practic n-au avut nicio şansă. Am intervenit pentru descarcerea celor două victime, surprinse în autoturismul care a fost căzut după pasarela din localitatea Şimian, la intrare în Drobeta Turnu Severin.”, a declarat, pentru Antena 3, căpitanul Ionel Năvală, de la ISU Mehediniţi.

Citește și: Foarte interesant! Cine este cel mai bine plătit angajat din România și ce funcție are acesta

Subcomisarul Laurenţiu Falcan, SPR Mehedinţi, a spus cum s-a petrecut teribilul accident. ” A pierdut controlul directiei si a parasit partea carosabila cazand sub pasarela.”, a precizat acesta.

Medicul Valerică Viaşu, de la Serviciul de Ambulanţa Mehedinţi, a spus cum au fost găsite cele două victime.” Moarte violenta. Au căzut de la o înălţime de 6 m margând cu viteză foarte mare. Nu s-a putut face nimic pentru ei. Fata a fost găsită cu capul sub maşină, băiatul contorsionat în maşină, strivit.”, a adăugat medicul.

Citește și: Toți șoferii sunt vizați: În funcție de ce s-ar putea calcula noua taxă auto și cine ar putea plăti cel mai mult

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.