Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

IMAGINI ȘOCANTE de la concertul Carla’s Dreams: Se putea întâmpla un nou caz Colectiv / VIDEO

Carla's Dreams

Imagini șocante vineri seară la Piatra Neamţ, la un concert al trupei Carla's Dream! Artiştii cântau într-un mall din oraş, dar au decis să întrerupă spectacolul după ce mai mulţi oameni, inclusiv copii, au leşinat din cauza căldurii din centrul comercial. La respectivul spectacol, organizat le etajul Mall-ului, în partea nordică, pe o suprafaţă redusă, au participat peste 2500 de persoane (unii spun că au fost peste 3000).

Din filmare se observă cum, la sârșitul unei melodii, solistul trupei face apel la spectatori să indice locul în care se află persoana leşinată (despre care aflase de la cineva de lângă scenă) pentru ca echipa de salvare să poată ajunge la victimă: „Ridicaţi mâinile, închideţi (N.R. – lăsaţi jos) telefoanele. Ridicaţi mâinile unde e… Unde e? Acolo? Aşa!”.

Citește și: Daniel Craig a refuzat 100 de milioane de euro pentru a fi iar James Bond: Cine ar putea fi alesul

În acest timp, spectatorii de pe direcţia scenă – victimă se înghesuie şi mai tare pentru a permite trecerea asistentei, a pompierului şi a încă unu-doi bărbaţi îmbrăcaţi tot în uniformă care strigau şi ei de zor: „Faceţi loc! Faceţi loc!”.

Solistul continuă: „Băieţii de la Salvare, ridicaţi mâna când l-aţi găsit, vă rog”. Între timp, persoana respectivă a fost evacuată, spectacolul a mai continuat cu circa două piese şi a fost întrerupt definitiv de trupa de pe scenă.

Încă înainte ca pe scenă să urce Carla’s Dreams, prezentatorul evenimentului a cerut publicului să se dea mai în spate, avertizând că pot fi striviţi sau rămâne fără aer mai ales copiii şi precizând că „deja sunt 3 persoane cărora li s-a făcut rău”.

Citește și: După X Factor urmează SexFactor: Noul talent-show porno lansat de americani / VIDEO

La acest spectacol, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Petrodava” al judeţului Neamţ spune că a asigurat măsuri specifice de prevenire, de la faţa locului, cu un echipaj format din patru subofiţeri şi o autospecială de stingere a incendiilor cu apă şi spumă.

Din cauza apariţiei stărilor de leşin în rândul mai multor persoane, comandantul echipajului de pompieri aflat la fața locului, plt.maj. Buţurcă Cătălin, împreună cu organizatorii au decis sistarea concertului. Echipajul de pompieri a colaborat foarte bine cu echipajul Serviciului Judeţean de Ambulanţă, condus de dr. Albu Dorice, fiind asistate nouă persoane, dintre care patru au fost transportate la spital, scrie vestea.net.

Iată și câteva discuții de pe Facebook dintre Carla’s Dreams și fanii săi:

Cosmin Bădîngă Probabil nu va mai fi a 2-a oara,nu?

Carla’s Dreams In locatia respectiva? Niciodata.

Cosmin Bădîngă Dar in orasul respectiv?

Carla’s Dreams Cosmin Bădîngă oamenii nu au nici o treaba. Vom reveni sigur. Dar niciodata acolo.

Citește și: VIDEO De acum poți să știi ce îți spune pisica ta: A fost inventată zgarda ce traduce mieunatul

Cosmin Bădîngă Va sustin si respect tot ceea ce faceti,sunteti niste oameni de nota 10!Imi pare rau ca nu am mai putut sta sa vad tot concertul.Mi se facuse rau si am zis totusi sa nu risc!Oricum,daca se va mai face un concert IN AER LIBER voi fi 100% prezent!

Socea Giuliana Am stat jumătate de oră că să pot ajunge într-un loc unde să se poată respira. Mi s-a furat portofelul.

Lorena Prundu Vă felicit pentru ca ați luat atitudine! V-ati gândit la siguranța spectatorilor, nu la reclama voastră! Dacă nu opreați concertul, cu siguranță s-ar fi întâmplat o tragedie! Evenimentul ar fi trebuit organizat intr-un spațiu corespunzător, cu ventilație sau în aer liber! E păcat ca artiștii au bătut atâta drum sa vina pana aici, spectatorii au venit entuziasmați și dornici sa îi vadă!

BRAVOOOOO Carla’s Dreams pentru decizia luată!

Citește și: Ce sacrificiu a făcut președintele Klaus Iohannis pentru soția Carmen

Odor Andreea Silvia Am intrat in Galleria si nu am putut urca sus. Prietena mea era sa lesine de la caldura. Am plecat si cand ne-am intors trecea deja o salvare. Aerul conditionat nu facea fata atator oameni.

Razvan Socea Felicitari Carla’s Dream! Am fost la concert si cred ca tocmai ati evitat un colectiv 2!”

Trupa a anunțat că a făcut plângeri penale la poliție.

Citește și: Cele mai bune studii despre sex în care au participat doar femeile

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.