Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini ȘOCANTE: Fost șef de cabinet al Anei Birchall, IMPLICAT într-o bătaie GENERALĂ, într-un club

www.vremeanoua.ro

O bătaie ca-n filme s-a desfășurat în dimineața zilei de 30 aprilie, în jurul orelor 3.30, la intrarea într-un club bârlădean. Scandalul s-a lăsat cu distrugeri, cu pumni și picioare împărțite între participanți, polițiștii și jandarmii intervenind de urgență pentru a încheia conflictul. Surse au precizat că bătaia a început de la un profesor de religie de la o școală din Bârlad, Ciprian Mârzac, care se afla într-un club împreună cu mai mulți amici. Având ceva conflicte mai vechi cu patronul unui bar, Mihai Bîlici, profesorul de religie, care este membru PSD și fost șef de cabinet al deputatei Ana Birchall a dat un spectacol total.

Potrivit vremeanoua.ro, totul a început în jurul orelor 3.30, când de la masa unde se afla profesorul de religie, au izbucnit certuri și cuvinte grele adresate lui Mihai Bîlici, aflat acolo cu soția sa. De la vorbe grele s-a ajuns la câțiva pumni, iar bătaia s-a mutat rapid în fața clubului, unde s-au aruncat cu butelii, s-au dat pumni și picioare, fiind în jur de 10 -12 combatanți! La un moment dat, patronul Mihai Bîlici a fost trântit jos și era bătut cu picioarele și pumnii de mai mulți bărbați. Un fost angajat al său, poștaș de meserie și în timpul liber agent de securitate, care era și el în bar, a văzut scenele, iar când și-a dat seama că Mihai Bîlici era bătut rău și trântit la pământ, a scos un spray cu piper și a împrăștiat în fața celor care îl băteau pe Bîlici. Între timp, au ajuns jandarmii și polițiștii care au stins rapid conflictul.

Citește și: Comisarul care scrie ISTORIE! Cu cât va fi despăgubit Traian Berbeceanu

"A fost făcut un apel la 112 la orele 3.42, de către un bărbat cu privire la faptul că mai multe persoane se agresează reciproc în fața unui club din Bârlad. La fața locului s-au deplasat polițiști de la ordinea publică și jandarmi, care au constatat că în fața clubului se flau trei bărbați cu vârste între 31 și 38 de ani și două femei cu vârste între 26 și 31 de ani, care au declarat că indivizi necunoscuți i-au agresat fizic, atât în interiorul clubului cât și în exterior. In același timp, alți doi bărbați cu vârste între 24 și 31 de ani, s-au prezentat la Poliția Bârlad reclamând că au fost agresați fizic de niște indivizi la club. Din primele cercetări polițiștii au stabilit că a fost vorba de un conflict spontan în care au fost implicate 10-12 persoane, fiind deschis un dosar penal pentru infracțiunile de lovire și alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Cercetările vor fi continuate pentru stabilirea implicării fiecărei persoane cercetate în conflict și stabilirea gradului de vinovăție a fiecărui perticipant la acest scandal”, a precizat Iulian Petre, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.