Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Imagini ŞOCANTE cu un PSD-ist: Ritualuri masonice halucinante / FOTO

http://www.campia-express.ro
mason PSD 6

Au ieşit la iveală imagini şocante cu un PSD-ist cu funcţie importantă. Acesta organizează ritualuri masonice greu de imaginat. Aste vorba despre Petre Pop, consilier judeţean al social democraţilor din Câmpia Turzii. campia-express.ro relatează grozăviile lui Pop care se află acum în concediu de paternitate pe o indemnizație mai mare decât a primarului, circa 5000 de lei. Acesta e pe cale să-și pună orașul pe harta rușinii naționale, conform sursei citate.

Citește și: Asta e cea mai scumpă mască Darth Vader din lume / VIDEO

În timpul în care ocupa funcţia de administrator public, o funcţie inventată după chipul şi asemănarea lui Petre Pop şi plătită regeşte din bani publici, în Câmpia Turzii au apărut primele loje masonice, avându-l pe politician cap de afiş. Iniţiat în organizaţie la finalul anului 2015, Petre Pop împreună cu mai mulţi membrii PSD au înfiinţat la Câmpia Turzii 3 loje masonice.

Citește și: Ce visăm sâmbătă noaptea, se împlinește: Ce se întâmplă cu celelalte vise

Despre Masonerie există două puncte de vedere: primul, pro-masonic, prezintă masoneria ca pe o organizație fraternă, ai căror membri sunt uniți de idealuri comune morale și metafizice care fac parte din mișcarea filozofică umanistă; al doilea, anti-masonic, prezintă această organizație într-o lumină diabolică, socotind-o o pseudoreligie, cu o organizare ermetică, antisocială, complotistă și satanistă.

Citeşte şi: DOCUMENT CSM vrea REVOLUȚIE în sistem: Ce propunere face pentru șefia DNA, DIICOT și PÎCCJ

La Câmpia Turzii ar exista un "Mare Orient" format din 3 Loje: Crucis Fratres (loja masculina condusă de Petre Pop), Hypatia (loja feminină condusă de Monica Uioreanu) şi Comanderia Cavalerilor de Malta Câmpia Turzii. Primul semn al existenţei lojelor masonice la Câmpia Turzii se află în Muzeul Prima Şcoală Română, pe o plăcuţă gravată în lemn. Placa a fost montată acolo la ordinele "Maestrului Mason" Petre Pop.

 

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.