Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În ajun de Congres la Tăriceanu mai parchează un penal

Mircea Minea

Primarul de Chiajna implicat în afaceri cu retrocedări de terenuri şi nu numai anunţă azi că părăseşte PNL pentru PLR - evident doa ca simpatizant pentru că o demisie ar implica şi pierderea mandatului.

El susţine într-un comunicat preparat de oamenii lui Chiţoiu şi remis redacţiei că în urma fuziunii dintre PNL și PDL, nu se mai regăsește în viziunea politică promovată de conducerea PNL. Primarul Mircea Minea consideră că, prin fuziunea celor două partide, PNL ignoră votul dat de români în alegerile din 2012.

„Decizia, total greșită și lipsită de orice fel de logică a conducerii PNL, de a fuziona cu partidul care a făcut cel mai mare rău României din ultimii ani, PDL, este una care mă întristează și care îmi confirmă convingerea că nu am cum să mă mai regăsesc în viziunea politică a acestui partid. După ce am luptat împotriva guvernării PDL care a adus numai deservicii cetățenilor, acum liderii PNL au renunțat la această bătălie și s-au aruncat în brațele democrat-liberalilor, renunțând chiar și la identitatea liberală care a caracterizat partidul timp de 139 de ani.

Îmi pare rău că un vot masiv dat de români împotriva PDL este ignorat de cei din PNL și că proiectul politic pe care îl construiesc în acest moment este unul împotriva milioanelor de români care ne-au acordat încrederea în 2012”, a afirmat Mircea Minea.

Primarul localității Chiajna a adăugat că „începând de astăzi, parcursul meu politic va fi alături de proiectul politic al domnului președinte Călin Popescu-Tăriceanu. Totodată, în perspectiva alegerilor prezidențiale din acest an îi voi acorda întreaga susținere domnului Tăriceanu care, împreună cu Partidul Liberal Reformator duc mai departe adevăratele valori și principii liberale. România are nevoie de un nou președinte care să pună pe primul loc interesele cetățenilor, de un președinte liberal”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.