Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În fața Laurei Codruța Kovesi, Ludovic Orban DESFIINŢEAZĂ o vedetă a Antenei 3: Ce a spus despre Mugur Ciuvică / VIDEO

captura GDS
Orban Kovesi

Scandal imens cu şeful PNL, Ludovic Orban în prim plan. Liderul liberalilor a lansat un atac extrem de dur la una dintre vedetele Antenei 3, Mugur Ciuvică. Totul s-a întâmplat la Grupul de Dialog Social, acolo unde Orban s-a aflat la aceeaşi masă cu şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, la un metru de aceasta.

Citește și: EXCLUSIV! Statul paralel există! Vezi cine face parte de fapt din el – detalii interesante

"Sunt tocate de CNA televiziunile care mai spun adevărul. E incredibil cum cineva care a fost ridicat de pe stradă când a scris Armaghedonul pe vremea lui Adrian Năstase acum poate să fie atât de agreseiv și de turbat în a susține niște idei care oricând se pot întoarce.", a tunat Orban care s-a enervat şi a atacat unele televiziuni care 'ar boicota' liderii PNL.

Citește și: Transfer istoric la FCSB: Ce sumă uriașă i-a intrat în cont patronului Gigi Becali

"Nu vedeţi ce se întâmplă cu ceea ce facem noi. Sunt invitaţi câţiva oameni care nu sunt comunicatorii partidului. Comunicatorii oficiali ai PNL nu sunt chemaţi de televiziuni.", a fost reproşul lui Orban.

Florin Iordache, mesaj pentru protestatari și pentru magistrați: Este un non-sens. Protestează pe chestiuni care nu legătură cu legile

Liderul PNL nu a uitat nici de războiul cu cei de la PSD. "Tentativa aceasta a lor e una mai veche. A fost marţea neagră, noaptea ca hoţii, acu o altă tentativă. E o tentaivă ciudată. Dacă era din Guvern, era o asumare de miniştru. Tudorel Toader, ca un şmecher de la colţul străzii. A plantat tripletei celebre Nicolicea-Iordache-Nicolae legea şi ei fac orice. Ne confruntă cu o ameninţare la adresa democraţiei", a mai spus Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.