Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În pat cu procurorul! Dezvăluiri INCENDIARE din politica românească - Sex, spionaj și cătușe

pixabay.com
spionaj

Există momente în care anchetatorii nu se dau în lături de la nimic pentru a obține probele necesare, a declarat Sabina Iosub, la Antena3, care a dezbătut subiectul, sâmbătă seară, într-o ediție specială . Ultimul caz este cel al procurorului Mircea Negulescu, zis și Portocală, care a încercat să intre în patul fiicei baronului de Prahova, Andreea Cosma, pentru a afla informații care îi foloseau în anchetă. Chiar dacă era căsătorit acesta îi trimitea mesaje de amor tinerei.

„L-am cunoscut pe domnul Negulescu întâmplător undeva la jumătea anului 2013. A venit însoţit de un client de al meu de la notariat în biroul meu notarial. A inceput sa-mi faca o serie de avansuri. A început să-mi faca curte. A încercat să mă cucerească sentimental, dar încercarea a fost nereuşită. Îmi trimitea flori, îmi trimitea prăjituri printr-un prieten foarte apropiat, domnul Cantemir", a mărturisit Andreea Cosma, la un post de televiziune.

Emoții pentru fostul prezentator de televiziune Oreste Teodorescu. Fiica lui s-a căsătorit / FOTO

Există însă și cazul unui fost ministru din Guvernul Victor Ponta, care s-a trezit cu microfoane în lenjeria intimă. Este vorba de fostul ministru al Finanțelor, Orlando Teodorovici. Obiectul a fost descoperit la timp, iar politicianul păstrează și acum dovada.

„Îl am și acum, îl pot arăta.”, declara, la începutul lunii martie, Teodorocivi la Antena3.

Corina Crețu, veste URIAȘĂ pentru România: sugestie pentru Dragnea și Tăriceanu

Năucitoare sunt și dezvăluirile fostului judecător al Curţii Constituţionale, Toni Greblă, că era monitorizat în baie.

„A fost montată aparatură în toate încăperile, inclusiv în baie. În camera de la hotel. Această măsură a fost nejustificată reprezintă un fapt absolut cert, din septembrie 2014-ianuare 2015, nu există nicio probă pentru această perioadă. (...) Timp de patru luni am fost monitorizat în cel mai aspru şi intim mod eu şi familia mea şi cu acele imagini eu nu ştiu ce s-a întâmplat”, povestea Toni Greblă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.