Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În plin scandal cu familia regală și criticat dur de mama sa, fostul principe Nicolae primește un nou 'atac': 'Dacă are intenții bune...'

www.evz.ro
Nicoleta Cîrjan Principele Nicolae

Fostul principe Nicolae a iscat un scandal uriaș în ultimele zile, după ce a încercat să intre cu forța în casa în care locuiește Regele Mihai. Criticat de membrii familiei regale, dar și de mama sa, principesa Elena, fostul principe Nicolae e criticat și de cea care pretinde că este mama copilului său. Nicoleta Cîrjan, tânără care susține că are un copil dintr-o relație cu fostul principe Nicolae, a postat astăzi un mesaj pe Facebook.

"Pentru ultima oară, vă reamintesc: nu am refuzat niciodata să fac test ADN cu Iris! Tot ce am cerut a fost să îl facem în două locuri diferite (alese chiar și prin tragere la sorți). Acum, întrebare de 10 puncte pentru toți cârcotașii mei: dacă are intenții bune referitor la copilul lui de ce refuza sa faca doua teste?", este mesajul postat de Nicoleta Cîrjan.

Citește și: CTP dezvăluie MIZA scandalului care a 'lovit' Casa Regală: 'O adunătură de animale de pradă se încaieră pe cadavrul Regelui Mihai'

În 2016, fostul principe Nicolae a anunțat că este dispus să o recunoască pe fetița Nicoletei Cîrjan, în urma efectuării unui test ADN.

Însă, într-un interviu acordat tot în 2016, Nicoleta Cîrjan, care a avut o relație cu fostul principe în primăvara anului 2015, a precizat că nu dorește să facă un singur test ADN, la IML București, așa cum îi cere familia regală, ci două teste.

Citește și: Dezvăluiri incendiare ale iubitului Simonei Halep: Ce le-a spus acesta prietenilor săi despre relația cu tenismena

"Pentru că nu are niciun motiv să nu-l facă și în altă parte. La început, n-a pornit dintr-o suspiciune, ci pentru că tocmai născusem: eram la Brașov, copilul era mic, de ce să mă duc la București să fac testul? Să vină el, e un drum de 2 ore cu mașina de la București. Ca să nu mai zic că, dacă te duci la IML, sunt șanse foarte mari să afle presa, pentru că sunt reporteri care stau pe acolo, să vadă cine mai ia bătaie și cine mai moare. La o clinică privată, nu știe nimeni că se face acest test. Și, văzând că mă lovesc de un zid de "nu și nu", am început să devin suspicioasă. Pentru că insistau, și încă insistă, să facem testul numai acolo, la Institutul "Mina Minovici". Și nu mi-au dat niciun motiv real", a declarat aceasta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.