Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

În privința absorbției fondurilor europene, penalul Dragnea minte și manipulează

Am susținut în această săptămână o conferință de presă în care am acuzat PSD că se află la originea dezastrului absorbției banilor europeni în ciclul financiar 2014 – 2020. Răspunsul lui Dragnea nu a întârziat să apară. Președintele penal al PSD mă acuză de minciună și neagă că ar exista vreo problemă în privința absorbției fondurilor europene din exercițiul financiar curent. Domnul Dragnea, prea ocupat cu problemele sale din justiție, minte și manipulează.

România nu are niciun proiect depus de către guvernul PSD aprobat pe planul Juncker și nu este pentru prima dată când o spun (detalii aici). Cine răspunde pentru acest eșec, domnilor Ponta și Dragnea?
Pesediștii au depus peste 200 de proiecte mici și proaste, care nu au respectat criteriile de eligibilitate și nu am obținut finanțarea de la Banca Europeană de Investiții pentru niciunul. Suntem una dintre foarte puținele țări europene fără nicio finanțare pe planul Juncker, iar pentru această incompetență și rea credință trebuie să răspundă cei responsabili din Guvernul PSD: Ponta și Dragnea.

 

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.