Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Înainte de conferința lui Băsescu, Ponta și Manda sunt desființați: E necalificat! Guvern de nulități

manda ponta

El a declarat la Constanţa,că premierul Victor Ponta îl numeşte ca ministru delegat pentru Buget pe deputatul social-democrat Claudiu Manda, un om 'necalificat' pentru o astfel de funcţie, care este 'doar o pilă a unuia dintre grupurile de influenţă din PSD'.

'Domnul Ponta numeşte la Ministerul Bugetului un om necalificat pentru o astfel de funcţie, pe domnul Claudiu Manda, care este doar o pilă a unuia dintre grupurile de influenţă din PSD, este pila domnului Zgonea, este pila primarului Craiovei, este un ilustru necunoscut care a avut trei intervenţii în Parlamentul României dintre care una legată de fotbal, de echipa Universitatea Craiova. Acest om care n-a demonstrat nimic, decât tăcere în Parlamentul României, este chemat acum să administreze un buget făcut oricum praf, în cei doi ani anteriori, de către domnul Ponta', a afirmat Predoiu. 

Potrivit acestuia, Guvernul Ponta este unul format din 'nulităţi'.

'Avem un guvern al nulităţilor şi nulitatea numărul unu este domnul prim-ministru. Acum se mai adaugă o nulitate, domnul Manda. Cele câteva cazuri de miniştri serioşi din acest guvern, cum este cazul domnului Rus, nu fac decât să confirme regula', a spus prim-vicepreşedintele PDL.

Cătălin Predoiu susţine că situaţia ţării este dramatică.

'Situaţia este dramatică. Avem un premier iresponsabil care adună în jurul lui miniştri numai cu numele, oameni care nu au făcut nimic în carieră, n-au făcut nimic pentru statul român, n-au demonstrat nimic. Este aberant ca statul să fie condus din clădirea guvernului de oameni care nu au făcut nimic pentru stat', a declarat Predoiu.

Premierul Victor Ponta a anunţat că deputatul social-democrat Claudiu Manda va fi propus pentru preluarea funcţiei de ministru delegat al Bugetului, propunere ce va fi transmisă vineri Preşedinţiei, alături de propunerea de numire a Rozaliei Biro la Ministerul Culturii.

Postul de ministru delegat pentru Buget, ocupat în prezent de Liviu Voinea, va fi vacantat în condiţiile în care Voinea va ocupa un post de viceguvernator la BNR. 

sursa: agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.