Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă șase jucători importanți vor să se retragă din naționala Argentinei

lionel messi

Lionel Messi si-a anuntat, luni, retragerea din echipa nationala a Argentinei, la doar 29 de ani, dupa ce Argentina a pierdut finala Copei America în fata statului Chile. Dupa Messi, alti sase jucatori importanti doresc sa-si încheie activitatea la echipa nationala, potrivit cotidianului Mirror, cutat de Mediafax.

Finala Copei America din acest an s-a disputat pe stadionul MetLife din New Jersey si a fost decisa la loviturile de departajare dupa ce în cele 120 de minute niciuna dintre cele doua formatii nu a reusit sa înscrie. La penalty-uri, Messi a executat primul pentru Argentina si a ratat dupa ce si Vidal ratase prima executie pentru Chile. Biglia a mai ratat pentru argentinieni, în timp ce Mascherano si Aguero au transformat. Pentru Chile au marcat Castillo, Aranguiz, Beausejour si Silva. Chile s-a impus cu 4-2 si a câstigat cea de-a doua Copa America din istorie dupa succesul din 2015.

Lionel Messi, capitanul primei reprezentative de fotbal a Argentinei si starul Barcelonei, a anuntat ca se va retrage de la selectionata Biancoceleste. Sergio Aguero, Javier Mascherano, Gonzalo Higuain, Lucas Biglia, Ezequiel Lavezzi si Angel Di Maria vor, de asemenea, sa se retraga de la echipa nationala, pe fondul tensiunilor din vestiar dupa esecul din finala Copa America.

"Nu stiu ce cred ceilalti jucatori, dar ce am vazut azi nu am vazut niciodata. Ne simtim cu totii foarte prost, încercam sa ne gândim la alte lucruri si sa mergem mai departe. Dar este greu. Înca o data am avut ghinion. Cel mai afectat, distrus, este Messi, pentru penalty-ul ratat. Nu l-am vazut niciodata într-o stare asa de proasta dupa un meci.

Sunt mai multi jucatori care evalueaza ideea de a nu mai continua sa joace pentru echipa nationala. A fost cel mai prost moment la care am asistat vreodata într-un vestiar, mult mai grav decât a fost dupa finala Cupei Mondiale din Brazilia si dupa finala Copei America din 2015", a declarat Sergio Aguero dupa finala Copei America.

La nivel international, Lionel Messi a jucat patru finale (una de Campionat Mondial în 2014 si trei de Copa America în 2007, 2015 si 2016), toate pierdute. Lionel Messi are 113 selectii si 55 de goluri în tricoul echipei nationale a Argentinei. Messi este cel mai bun marcator din istoria nationalei, depasindu-l pe Gabriel Batistuta chiar la Copa America.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.