Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inca o demisie la varf in PSD/ document

psd1

Dupa Dragnea vine potopul cu demisii in PSD. Senatorul social-democrat Niculae Bădălău a decis sa renunte si el la funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu în semn de solidaritate cu "cei 7,4 milioane de oameni care au votat la Referendum".

Citește și: Prima demisie de la vârful PSD după plecarea lui Dragnea din Nr.2 din partid

'Eu sunt un om de cuvânt şi consecvent şi nu declar una pe scările partidului şi alta pe la colţuri. Mi-am depus demisia la Comitetul Executiv al partidului, din funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD Giurgiu. Nu văd nicio tragedie în asta, poate că unii îşi freacă mâinile deja, dar e vorba de principiu aici, vreau să anunţ acest lucru mâine şi direct, în teritoriu, oamenilor care m-au ales', a declarat Niculae Bădălău.

El spune că rămâne secretar general adjunct în cadrul PSD şi aşteaptă decizia conducerii partidului cu privire la demisia lui.

'Demisia este un act unilateral, dar aştept decizia preşedintelui partidului, poate are o soluţie mai bună la Giurgiu, e vorba de principiu aici. Sunt solidar cu cei 7,4 milioane de oameni care au votat atunci, la Referendum, şi la Giurgiu am obţinut cel mai bun rezultat. Eu nu pot să îl judec pe Liviu Dragnea decât politic, nu comentez actul de justiţie, dar politic, noi, şi mă refer aici la toţi actorii de pe scena politică, în momentul în care am fost de acord cu organizarea Referendumului, am organizat Referendumul, am votat să facem acel referendum şi ca domnul Dragnea să conducă campania, noi îl punem şi noi votăm acum să îl dăm afară!? În viaţă trebuie să şti să mai şi pierzi şi să mai dai şi un pas înapoi, e vorba de principiu aici şi dacă acceptăm e ca şi cum certificăm că Referendumul a fost o mascaradă', a subliniat senatorul Niculae Bădălău.

content-image

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.