Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inca un apropiat al lui Ponta cere suspendarea din PSD a lui Hrebenciuc si Sova

hrebenciuc sova

Dupa ce deputatul Sebastian Ghita a cerut suspendarea din PSD a deputatului Viorel Hrebenciuc si a senatorului Dan Sova ca urmare a inceperii urmaririi penale a celor doi, o noua voce din partid se solidarizeaza acestei idei. Este vorba despre deputatul si consilierul premierului Radu Popa.

"Sunt solidar 100% cu solicitrea domnului Sebastian Ghita si cred ca e normala", a spus Radu Popa potrivit presei locale.

Mai mult decat atat el considera ca toti parlamentarii care au probleme cu justitia ar trebui sa demisioneze din Parlament ca gest de solidaritate cu partidul si cu Victor Ponta, asa cum a facut-o marti Viorel Hrebenciuc .

"Ca deputat salut decizia domnului Hrebenciuc si consider ca este binevenita. Dupa parerea mea, este un gest de solidaritate cu partidul si cu Victor Ponta si ar trebui urmat de toti colegii parlamentari care au probleme cu justitia", a declarat deputatul PSD.

Premierul Victor Ponta se dezice insa de declaratiile lui Sebastian Ghita. El se arata in total dezacord cu dorita acestuia de a ii suspenda pe Viorel Hrebenciuc si Dan Sova din PSD.

"Domnul Sebastian Ghiţă vorbeşte în numele lui, nu în numele PSD şi nici al meu. Nu are nicio calitate să vorbească în numele meu sau al PSD", a declarat Ponta.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.