Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un român printre victimele atentatului de la Barcelona: pronosticul este REZERVAT

ultima ora

Autoritățile spaniole au informat Consulatul General al României la Barcelona că printre persoanele rănite în urma atentatului terorist din Barcelona a fost identificată o a patra victimă de cetăţenie română.

Citește și: Crește BILANȚUL morților din atentatul de la Barcelona: medicii AVERTIZEAZĂ că situația e critică

Până acum nu se cunosc detalii despre starea de sănătate a victimei, dar cel mai probabil că este spitalizată, pentru că identificarea se face de către autorități.

Potrivit consulului roman la Barcelona, Manuel Plesa, dintre cei patru doar un ranit se afla internat in spital, insa oficialul a precizat ca numarul victimelor din Romania ar putea creste, deoarece nu au fost identificati toti ranitii.

"E un traumatism cranio-cerebral, cu hemoragie. (...) Intr-o stare sub control, dar rezervat. Cu el nu se poate discuta pentru ca e sub analgezice. E la sectia Urgente, dar urmeaza sa il duca pe sectie. El are un traumatism cranio-cerebral, a avut o hemoragie. Vor vedea daca a trecut sau daca se face hematom, deci aici e problema. Si mai are fracturi costale", a declarat Plesa pentru Mediafax.
În acest moment, bilanțul este de 14 morți și peste 100 de răniți. Medicii avertizează că bialațul morților ar putea crește pentru că sunt mulți răniți în stare critică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.