Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un senator PSD alături de cuplul Geoană-Vanghelie/ update

geoana vanghelie

Nu voi pleca din PSD„, a declarat senatorul contactat de stiripesurse.ro după ce i s-a solicitat să confirma sau să infirme cele relatate de presa locală.

Noua formaţiune pregătită de Mircea Geoană şi Marian Vanghelie a stârnit interesul unui alt senator social-democrat. Este vorba despre senatorul Valentin Calcan, din filiala PSD Dâmboviţa.

Senatorul a fost deconspirat de deputatul Radu Popa, vicepreşedinte PSD Dâmboviţa, care a anunţat deja că trece de partea lui Geoană.

"Vom construi un alt partid! Nu pot să mă lupt din interiorul partidului, la Dâmboviţa, când, din 21 de membri în BPJ, 15 sunt ai lui Ţuţuianu. Eu îi înţeleg pe colegii mei, au familii, depind de joburi, le este teamă să vorbească. Nu voi fi singurul parlamentar care pleacă din PSD. Va dau o informaţie în exclusivitate: domnul senator Valentin Calcan va fi viitorul preşedinte interimar al noului PSD, în Dâmboviţa", a declarat Radu Popa, potrivit presei locale.

După alegerile prezidenţiale, senatorul Valentin Calcan declara că îşi doreşte ca preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, să facă parte din viitoarea conducere centrală a PSD, din funcţia de vicepreşedinte naţional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.