Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încă un stat din SUA renunță la purtatrea obligatorie a măștii: Mississippi a luat decizia după Texas

AzerNews
coronavirus cehia masca

Guvernatorul din Mississippi, Tate Reeves, a anunțat că masca nu mai este obligatorie, informează Associated Press. Inițial și statul Texas a luat această decizie.

"Începând de mâine, ridicăm toate mandatele noastre de mască și companiile vor putea funcționa la capacitate maximă fără reguli impuse de stat. Spitalizările și numărul cazurilor noastre au scăzut, iar vaccinul este repartizat rapid. Este timpul! ", A spus Reeves într-un tweet.

Ridicarea mandatului de mască în Texas și Mississippi a avut loc în aceeași zi în care guvernatorul Louisiana, John Bel Edwards, a declarat că statul va trece în faza 3 a restricțiilor sale COVID, ceea ce va permite întreprinderilor libertatea de a servi mulțimi mai mari. Mandatul de a purta mască din Louisiana, totuși, va rămâne în vigoare.

Citește și: VIDEO - Simona Halep a fost huiduită de fanii de la meci, după o declarație care nu i-a mulțumit

Texas va elimina, de asemenea, limitele numărului de persoane pe care restaurantele le pot deservi în interior, a spus Abbott, care a făcut anunțul la un restaurant din Lubbock. El a spus că noile reguli vor intra în vigoare pe 10 martie. „Eliminarea mandatelor de la nivelul statului nu pune capăt responsabilității personale”, a spus Abbott, vorbind dintr-o sufragerie aglomerată unde mulți dintre cei din jurul său nu purtau măști. „Doar că acum nu mai sunt necesare mandate de stat”, a spus el.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Decizia vine din moment ce guvernatorii din SUA au atenuat restricțiile asupra coronavirusului, în ciuda avertismentelor din partea experților în sănătate că pandemia este departe de a fi terminată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.