Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCENDIAR - Mailurile interne prin care Macovei își făcea campanie în PDL

Monica Macovei
Solicitarea publică a lui Macovei este doar ultimul pas, pentru că un Grup apropiat lui Macovei a început campania internă în partid pentru a o impune drept candidat la alegerile prezidențiale, de aproximativ o lună de zile.  Citește și: BOMBĂ – Monica Macovei și-a anunțat candidatura la prezidențiale ”De aproximativ o lună de zile suntem bombardați cu aceste mailuri interne. Cred că este un grup de oameni din partid care o susțin pe Macovei, dar nu știu cât de important sau neimportant este”, ne-au declarat surse din PDL. Aseară, imediat după solicitarea publică către liderii PDL, din partea susținătorilor lui Macovei a venit următorul mail intern către liderii PDL:
”Stimati lideri PDL,
1. Includerea lui Macovei in masuratorile interne
Va scriem cu solicitarea sa o includeti pe Monica Macovei in masuratorile interne pentru desemnarea celui mai bun candidat al dreptei care sa-l bata pe Ponta.
Pana in acest moment ABSOLUT TOTI candidatii de pe dreapta pierd in fata lui Ponta. Vedeti aici sondajul intern din PNL care arata clar acest lucru:  http://www.stiripesurse.ro/exclusiv-rezultatele-sondajului-din-pnl-pentru-prezidentiabil/
2. Consultant american
Spuneam intr-un email trecut ca multi de prin redactii se intreaba daca Macovei este candidatul agreat de americani. Am facut si noi niste sapaturi, am intrebat prin redactii, si se pare ca Macovei lucreaza cu un consultant american pe nume Nino Saviano.Nino Saviano a lucrat inainte cu Catalin Predoiu si, din cate am inteles de la unii din PDL, acestia nu s-au mai inteles din cauza banilor. Ce am auzit insa din redactii este ca Saviano o ajuta pe Macovei pro-bono. Ceva nu se leaga.
Suntem curiosi daca PDL il plateste pe acel consultant sau nu.
3. Cate voturi are Macovei?
Unii din PDL ne-ati scris ca Macovei nu are voturi, ca e numai imagina de ea. Pai daca nu are voturi care e probloma sa o bagati in masuratori?
Dar si voi si noi stim ca are voturi. Si nu putine!!!
Uitati-va pe internet la ce reactii pozitive a starnit anuntul lui Macovei. Si a fost duminica seara. Am vazut oameni care erau pro-PMP si pro-Basescu pana la sange, care au spus ca vor vota cu Macovei.Aveti cel mai bun candidat pentru prezidentiale.
4. PDL poate castiga alegerile cu Macovei ca si candidat
Recititi mesajele pe care vi le-am trimis in care v-am explicat ca PDL de unul singur isi poate baga omul in turul doi. Candidatul care va poate duce la aceasta reusita este Monica Macovei.
Inclusiv Lazaroiu, Gusa si altii au admis ieri seara, cand a anuntat ca doreste sa candideze la prezidentiale, ca Macovei poate atrage electoratul dezamagit si sa intre in turul 2.
Daca ea intra in turul 2 si castiga prezidentialele (le va castiga), PDL-ul va lua in 2016 peste 30%. Daca PSD pierde alegerile prezidentiale si de aceasta data, praful se va alege de el. De partea cealalta PNL nu mai are unde creste, iar PMP descreste vazand cu ochii.
Nu faceti prostia sa fuzionati cu PNL pentru ca veti pierde iremediabil. Pierdeti o multime de voturi, pierdeti presedentia si veti pierde si alegerile din 2016.
Cei din PNL se cearta intre ei cine sa fie candidatul. Antonescu se zboneste ca vrea sa candideze independent. Voi cu astia doriti sa va uniti? Nici unul nu-i faceti opozitie lui Ponta, nu dati cu el de pereti, dar tot vorbiti despre fuziunea cu PNL.
Veti fi istorie daca continuati in acest fel.
5. MRU
Cata aroganta am vazut acest om nu am vazut la un oras intreg.
Acesta spune: "Am decis sa primesc functia de prin-vicepresedinte in PDL".
Cum poti decide sa primesti? Tu decizi pentru tine, dar cand primesti ceva este decizia altuia care da. Eventual poti sa spui ca te-ai decis sa nu primesti, dar nu ca te-ai decis sa primesti ceva.
In unele sate din Cluj se spune la nunta, cand dai banii: "Cu mana primeste si cu gura multumeste".
Greu cu MRU. Poti avea doctorate daca n-ai cei 7 ani de acasa.
Ne si miram ca n-a zis ca "am decis sa fiu candidatul PDL". :) Oricum, a zis ca nu-si suspenda campania. :))
6. Catalin Predoiu
I-am vazut postarea de pe Facebook: "Dupa ce au refuzat participarea la alegerile interne din PDL pentru desemnarea candidatului prezidential al partidului, Macovei si Ungureanu forteaza desemnarea lor drept candidati PDL invocând sondaje, desi ultimul sondaj CSOP distribuit partidului si opiniei publice ii listează in urma mea. Fata de aceasta situatie, voi face maine in Colegiul PDL o declaratie politică."
Dupa peste 1 an de zile in pozitia de candidat, dl. Catalin Predoiu este sub 10% intentie de vot. Nu mai are cand creste. In loc sa va ocupati sa-l promovati in ultimele 2 luni, ati tot vorbit despre fuziuni cu PNL. Dl. Predoiu este baiat fain, dar cu tot respectul si regretul, aici vorbim despre cine e cel mai bun care sa bata PSD-ul.
Apoi, nu am vazut-o pe Macovei invocand nici un sondaj. De fapt, nu am vazut nici un sondaj unde Macovei este masura in calitate de candidat.
Daca Macovei e asa de slaba, care e problema sa o includeti in masuratori?
Cu stima,
Grupul Votati Dreapta”, se arată în mailul intern.
Un alt mail trimis de susținătorii lui Macovei face praf fuziunea cu PNL. 
”Stimati lideri PDL,
Asa cum v-am avertizat de o vreme incoace, "fuziunea" cu PNL va duce PDL-ul in groapa.
Pe langa afirmatiile tembele ale lui Iohannis, Crin Antonescu a afirmat recent ca pe o scara de la 1-10 da justitiei nota 5, iar PDL trebuie sa isi revizuiasca pozitia fata de evenimentele din 2012 si sa spuna ca nu a mai fost o "lovitura de stat".http://www.stiripesurse.ro/antonescu-deschide-cutia-pandorei-solicitare-imperativa-pentru-pdl/
Cu fiecare zi cu care mergeti pe acest drum al "fuziunii" sau aliantei cu PNL va scadeti sansele de a va redresa si veti disparea, inghiti fiind de PNL.
Daca aveti impresia ca electoratul de dreapta va va vota in aceste conditii va inselati.
Aveti sansa sa mergeti pe cont propriu si sa atrageti sprijin din toate partile daca o aveti pe Monica Macovei ca si candidat.
Candidatura ei ar atrage voturi care au mers la PMP, si sunt nemultumite de Udrea, de la FC, care nu sunt de acord cu absortia partidului de catre PNL, si din cei care de obicei nu merg la vot. In plus, veti avea sprijin mediatic pe gratis de la jurnalisti care o sprijina pentru tot ce a facut pentru Romania. Cu aceste voturi si sprijin intra in turul 2 si ii bateti pe toti.
Uitati-va ca electoratul de dreapta, cel din afara activului de partid, nu are in jurul cui sa se strange in acest moment:
- PNL cade, din cauza celor intamplate in 2012, a lui Antonescu si a lui Iohannis, care e incompatibil;
- FC pica, pentru ca va fi inghitit de PNL;
- PMP pica, pentru ca e Udrea si a prea legat de Basescu.
Aveti, cu o candidatura proprie, sansa sa atrageti intregul acest electorat.
Odata castigata presedintia faceti o noua majoritate, un nou guvern, iar in 2016 castigati alegerile parlamentare. In 2015 ati putea face "unirea" dreptei in jurul vostru, strangand toate partidele mici si facand nu nou partid, sub un nou nume. PNL nu va renunta la numele si brandul sau pentru ca e vorba de o istorie in spate.
Treziti-va pana nu e prea tarziu. Puteti face istorie sau sa fiti istorie.
Grupul Votati Dreapta”, se mai arată în mailurile interne.
La un moment dat, deputatul PDL, Andreea Paul, a luat poziție față de mailurile trimise de susținătorii lui Macovei și a primit următorul răspuns:
”Stimata Doamna Deputat Andreea Paul,
Este dreptul nostru in calitate de votanti sa va scriem. Face parte din procesul democratic. Dumneavoastra, evident, aveti libertatea sa tineti sau sa nu tineti cont de ce spunem. Roata apoi iarasi se intoarce, pentru ca la alegeri libertatea va fi la noi daca sa va votam sau nu.
Sa nu va asteptati ca daca luati decizii doar pentru binele vostru, ignorand vocea alegatorilor de dreapta, sa fiti sprijiniti in campanie. Aratati-ne un lider de opinie al dreptei care vede cu ochi buni "fuziunea" asta cu PNL-ul si poate ne reconsideram pozitia.
Dati-ne un alt candidat in afara de Monica Macovei care poate atrage voturi din afara partidului si castiga alegerile si-l sustinem fara probleme. Noi vrem sa va ajutam sa castigati alegerile si dumneavoastra ne alungati.
Daca nu sunteti interesati sa castigati alegerile prezidentiale, spuneti-ne cu subiect si predicat si nu va mai deranjam. Noi ce facem, facem benevol pentru ca nu dorim ca Romania sa cada pe mana PSD-ului. Ar trebui sa va bucurati ca aveti sustinatori care v-au facut campanie pro-bono, nu sa le spuneti sa nu va scrie.
Cu stima,
Grupul Votati Dreapta”.
P.S. Linkurile din mailurile interne către STIRIPESURSE.RO fac parte din mesajele Grupului lui Macovei, nu au fost adăugate de noi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.