Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiul de la groapa de gunoi Glina a fost STINS după 7 ore / UPDATE

Ultima Ora breaking news

UPDATE 14.58: Incendiul de la groapa de gunoi Glina, izbucnit sâmbătă dimineaţă, a fost stins, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Daniel Vasile.

UPDATE 11.19 : Incendiul de la groapa de gunoi Glina izbucnit sâmbătă dimineaţă s-a redus în intensitate, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al ISU Daniel Vasile. La faţa locului acţionează trei autospeciale de stingere, un dispozitiv suplimentar cu încă două autospeciale şi un un excavator al Primăriei Glina, au anunţat reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

ORA 8.11 Un incendiu violent s-a produs sâmbătă dimineața la groapa de gunoi Glina, flăcări înalte de câţiva metri cuprinzând o suprafaţă de aproximativ 6.000 de metri pătraţi. Patru echipaje de pompieri intervin la această oră pentru stingerea focului, transmite Realitatea Tv.

Un incendiu violent s-a produs sâmbătă dimineața la groapa de gunoi Glina din Capitală, flăcări înalte de câţiva metri cuprinzând o suprafaţă de aproximativ 6.000 de metri pătraţi.

Patru autospeciale de stingere a focului s-au deplasat la faţa locului pentru a stinge flăcările. Potrivit primelor informații, nicio persoană nu a fostă rănită şi nici nu au fost semnalate intoxicaţii cu fum toxic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.