Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu de proporţii la secţia de la Topliţa a fabricii de viori din Reghin

thetelegraph.co.uk
FOC INCENDIU

Un incendiu de proporţii a izbucnit luni la secţia de la Topliţa a fabricii de viori din Reghin, iar la faţa locului acţionează opt autospeciale cu apă şi spumă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Harghita şi serviciile voluntare din zonă, fiind solicitate în sprijin şi echipaje de la ISU Mureş. Purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciobotariu, a declarat pentru Agerpres că arde hala de producţie pe o suprafaţă de 1.000 de metri pătraţi, mai multe echipaje de pompieri profesionişti şi voluntari acţionând pentru stingerea incendiului.

'Acţionează patru autospeciale ale ISU Harghita, respectiv din Topliţa, Corbu şi Gheorgheni, patru autospeciale de la serviciile voluntare de la Borsec, Subcetate şi Sărmaş, fiind cerute în sprijin şi trei autospeciale de la ISU Mureş, de la Deda şi Reghin, cu echipajele aferente', a precizat Alina Ciobotariu.

Potrivit sursei citate, nu s-au înregistrat victime. Primarul din Topliţa, Stelul Platon, a explicat, pentru AGERPRES, că incendiul se manifestă la 'o secţie a fabricii de viori de la Reghin, iar la momentul izbucnirii acestuia în hala de producţie nu se aflau muncitori, întrucât aceştia lucrează numai în schimbul de dimineaţă'.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.