Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE Incendiul a fost stins de pompieri: De la ce au pornit flăcările - VIDEO

www.antena3.ro
explozie, foc, incendiu

UPDATE

Incendiul izbucnit, duminică-dimineaţă, la un hotel de cinci stele din staţiunea prahoveană Sinaia a fost lichidat de pompieri după o intervenţie de patru ore, focul pornind de la un şemineu situat la mansarda imobilului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, hotelul, care are 23 de camere, este format din parter, două etaje şi mansardă, iar pompierii au reuşit să salveze etajele inferioare ale acestuia.

 

Pompierii prahoveni intervin, duminică dimineaţă, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu care a izbucnit la un hotel de cinci stele din staţiunea Sinaia, 50 de persoane fiind evacuate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, hotelul care are 23 de camere este format din parter, două etaje şi mansardă, iar focul a izbucnit într-o cameră de la mansardă, propagându-se ulterior la acoperiş.

Citește și: Cum arată soția lui Rareș Bogdan și la ce a RENUNȚAT pentru afaceri

Un număr de 50 de persoane au fost evacuate, o parte dintre ele de către personalul unităţii, iar alţii de către pompierii sosiţi la intervenţie.

Incendiul se manifestă pe o suprafaţă de 150 de metri pătraţi la acoperiş, ISU intervenind la faţa locului cu şase autospeciale şi grupa operativă, a precizat Vasiloae, conform Agerpres.

Conform sursei citate, nicio persoană nu este rănită.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.