Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu puternic în Capitală. 12 autospeciale intervin

masina flacari foc incendiu

Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri, la mansarda unui bloc cu patru etaje din Bulevardul 1 Decembrie din Capitală, la faţa locului aflându-se 12 echipaje de pompieri, patru autoscări, opt autospeciale de stingere şi echipaje medicale de prim ajutor.

Locatarii din imobil au fost evacuaţi. Adrian Marin, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, a declarat că nu au fost înregistrate victime. El a adăugat că un bărbat a suferit un atac de panică având nevoie de îngriji medicale, dar starea lui este stabilă. 

"Focul se manifestă într-un apartament la mansardă, cu posibilitate de extindere la un alt apartament. Incendiul se manifestă generalizat pe întreaga suprafaţă a mansardei, pe o suprafaţă de circa 1.000 metri pătraţi", a precizat Adrian Marin. 

El a punctat că echipajele de pompieri întâmpină dificultăţi, pentru că incendiul se manifestă sub acoperişul din tablă, o zonă greu accesibilă şi cu degajări foarte mari de fum. 

Potrivit lui Marin, incendiul s-a propagat cu repeziciune, urmare a cantităţii mari de materiale inflamabile (lemn, polistiren) şi a necompartimentării mansardei cu pereţi care să opună rezistenţă la foc. 

Blocul are aproximativ 30 de apartamente şi a fost mansardat în urmă cu doi ani şi anvelopat. Iniţial a fost un bloc pentru nefamilişti. Un incendiu asemănător a mai avut loc în zonă în luna august a anului trecut când un incendiu puternic a izbucnit la mansarda unui alt bloc de locuinţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.