Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu puternic în clubul Bamboo cu zeci de victime: S-a declanşat PLANUL ROŞU / VIDEO / UPDATE

pro tv
incendiu Bamboo

UPDATE

Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat sambata ca aproximativ 40 de persoane au ajuns la spitale in urma incendiului de la clubul Bamboo din Capitala. Potrivit acestuia, toate celelalte victime acuza expunere la fum, intoxicare cu monoxid de carbon si stare de hipotermie in cazul unora. Reprezentantul ISU a adaugat ca multe dintre victime au fost consultate si ulterior au parasit spitalul. O singura persoana se afla in stare grava.

Clubul Bamboo a ars in totalitate, iar cladirea este prabusita in cea mai mare proportie, anunta ISU. Pompierii din turele libere au fost chemati la serviciu pentru a interveni la incendiul de la Clubul Bamboo din Capitala, anunta Biroul de presa al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Bucuresti-Ilfov.

La fata locului au acţionat peste 20 autospeciale de stingere, 27 echipaje SMURD, 4 autospeciale pentru victime multiple, un Spital Mobil si Descarcerare Grea. Martorii spun ca initial au simtit un miros puternic de fum, iar in momentul in care s-a oprit muzica si-au dat seama ca este ceva in neregula. Apoi au dat navala spre iesire. "Am simtit miros de fum si am plecat imediat ca eram la iesire", spune un martor.

 

ŞTIREA INIŢIALĂ

Incendiu puternic cu zeci de victime în această dimineaţă în clubul Bamboo din Bucureşti. Autorităţile au declanşat planul roşu de intervenţie. Potrivit IGSU, 35 de persoane au ajuns la spitale.

Citeşte şi: Kovesi s-a 'blindat': anunţ neaşteptat despre lucrarea de doctorat

Purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti-Ilfov, Daniel Vasile, a declarat ca exista posibilitatea ca unele persoane sa nu se fi putut evacuat din interior. "Este foarte complicat ceea ce urmeaza sa va spun dar exista o posibilitate ca unele persoane sa nu se fi putut evacuat din interior desi primele echipaje de la detasamentul Baneasa care au ajuns la fata locului au procedat la verificarea interioara a spatiilor", a precizat reprezentantul ISU Bucuresti.

Citeşte şi: PANICĂ la metroul din Bucureşti: Călătorii au fost EVACUAŢI

Persoanele rănite au fost transportate la spitalele Floreasca, Universitar, Pantelimon, Colentina si Elias. Sapte persoane au ramas in continuare internate. O singura persoana este in stare grava, intubată, ventilata mecanic si prezinta arsuri la nivelul cailor respiratorii, conform Pro TV. Multi dintre cei care au acum nevoie de ingrijiri s-au intoxicat cu fum ori sufera de hipotermie dupa ce - in incercarea de a se salva din calea flacarilor - au sarit in lacul din apropiere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.