Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu pe autrostradă: Un camion a luat foc, iar traficul a fost ÎNTRERUPT / UPDATE

breaking news ultima ora

UPDATE

Traficul rutier pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti a fost reluat, marţi seară, în condiţii normale, acesta fiind întrerupt pe un sens, timp de aproximativ o jumătate de oră, din cauza unui incendiu izbucnit la un camion.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, un echipaj de pompieri a intervenit pe autostrada A3, la km 44, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un autotren încărcat cu pietriş. Focul, care a fost provocat de un scurtcircuit, s-a manifestat la sistemul de frânare şi au ars componentele de cauciuc ale anvelopelor din spate, a precizat sursa citată.

Traficul pe sensul de mers către Bucureşti al autostrăzii a fost întrerupt pentru intervenţia pompierilor, circulaţia fiind reluată după aproximativ o jumătate de oră, a anunţat Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Un camion încărcat cu pietriş a luat foc, marţi după-amiază, în timp ce circula pe autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti, pompierii prahoveni intervenind la faţa locului pentru lichidarea focului. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, Raluca Vasiloae, un echipaj de pompieri intervine pe autostrada A3, la km 44, pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la un autotren încărcat cu pietriş, conform Agerpres.

Citeşte şi: Captură de senzaţie a DIICOT: Au destructurat un grup infracţional periculos

Autovehiculul se află pe banda de urgenţă, a precizat sursa citată. Din primele date, nu există victime. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că, din cauza incendiului, traficul este întrerupt pe sensul de mers către Bucureşti al autostrăzii.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.