Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu URIAȘ în California. 300 de persoane au fost evacuate

ndtv.com
incendiu india

Flăcările unui uriaş incendiu în California au devastat sâmbătă aproximativ 8.000 de hectare de pădure, obligând sute de locuitori care trăiesc în nordul oraşului Los Angeles să fie evacuaţi, au anunţat autorităţile americane, citate de AFP, informează agerpres.ro

Incendiul numit 'Sand Fire', împotriva căruia luptă peste 900 de pompieri, nu este controlat decât în proporţie de 10%, a explicat Grupul de coordonare naţională împotriva focurilor de pădure (National Wildfire Coordinating Group), evocând pagubele asupra infrastructurii din regiune, fără să ofere detalii.

Brexitul LOVEȘTE în studenții români


Aproximativ 300 de persoane au fost evacuate sâmbătă şi au fost emise ordine de evacuare pentru 1.500 de locuinţe, au declarat pompierii din Los Angeles, citaţi de mass-media.

Băsescu intră la rupere: DEZVĂLUIRI despre procurorul care l-a trimis în judecată


Incendiul de pădure, alimentat de seceta şi de căldura toridă din California, s-a declanşat vineri în valea Santa Clarita, din apropiere de Los Angeles, şi se îndreaptă spre zonele mai populate precum cea din Sand Canyon, au precizat pompierii din comitat citaţi de ziarul Los Angeles Times. 

Flăcările uriaşe care devastează sudul Californiei au creat la orizont o linie roşie presărată de coloane de fum în această regiune, astfel încât autorităţile au lansat avertismente privind proasta calitate a aerului. 

Statul California se confruntă cu o secetă record în ultimii cinci ani şi a fost afectată de numeroase incendii în ultimele luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.