Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încep GREII: Numele mari de pe lista audierilor în comisia de anchetă, săptămâna viitoare

Directorul STS, Marcel Opriş, Gabriel Oprea, Vasile Blaga, Cătălin Predoiu, Teodor Baconschi, Eugen Tomac sunt printre cei care vor fi audiaţi săptămâna viitoare de parlamentarii comisiei speciale de anchetă pe marginea alegerilor prezidenţiale din 2009, a anunţat marţi preşedintele comisiei, senatorul PSD, Mihai Fifor.

Audierile de săptămâna viitoare vor începe luni, de la ora 9,00, cu fostul candidat la prezidenţialele din 2009 Mircea Geoană, care a fost prezent şi marţi la comisie mai bine de o oră, scrie agerpres.ro.

Citește și: IMAGINI ȘOCANTE Primele fotografii cu Denisa Manelista

"Comisia a decis ca luni, începând cu ora 9,00, să reluăm audierea domnului Mircea Geoană. Domnia sa a confirmat prezenţa. După care vom avea invitaţi la comisie secretarii de stat din Ministerul de Interne din momentul acela - domnii Mihai Capră, Marian Tutilescu, Dan Fătuloiu - şi va veni la comisie şi doamna Ana Maria Pătru, cea care nu a putut veni atunci când a fost invitată pentru prima dată. Pentru marţi, începând cu ora 14,00, îi vom avea invitaţi pe domnii Vasile Blaga, Marcel Opriş, Cătălin Predoiu - la vremea aceea ministru de Externe - şi pe domnul Eugen Tomac - cel care coordona Departamentul Românilor de Pretutindeni. Pentru miercuri, începând cu ora 9,00, îi vom invita pe domnii Gabriel Oprea, Baconschi - ambasador la Paris, pe ambasadoarea de la Madrid, ambasadorii de la Chişinău, Roma şi totodată îi vom invita pe domnii Neculai Onţanu şi pe Anghel Iordănescu. Tot miercuri. Sunt martori menţionaţi de domnul Andronic în intervenţiile sale", a precizat Mihai Fifor.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.