Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încep lucrarile de refacere a marcajelor rutiere pe principalele artere din Capitala

sigla primaria bucuresti

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Strazilor, demareaza, incepand din aceasta seara, lucrari de semnalizare rutiera orizontala si verticala pe cele mai importante artere din Capitala.

Astfel, vor fi refacute marcajele rutiere pe un numar de 60 de strazi din Bucuresti, printre care amintim: Strada Izvor, Splaiul Independentei, Soseaua Mihai Bravu, b-dul Regina Elisabeta, b-dul Libertatii, b-dul Mihail Kogalniceanu, Calea Grivitei, strada Garii de Nord, b-dul Gheorghe Magheru, Splaiul Unirii, b-dul Tineretului, b-dul Dacia, Calea Giulesti, b-dul Expozitiei, b-dul Barbu Vacarescu, b-dul Kiseleff, b-dul Marasti, strada Mihai Eminescu etc.atasat gasiti lista completa a celor 60 de strayi si bulevarde.

Durata de executie a lucrarilor este de aproximativ 4 luni.

Precizam ca Municipalitatea a decis sa inceapa lucrarile de refacere a marcajelor rutiere in aceasta perioada, luand in calcul conditiile meteorologice potrivite si traficul redus datorat perioadei de vacanta.

Avand in vedere oportunitatea si necesitatea derularii lucrarilor pe perioada verii, PMB a transmis organizatorului evenimentului VIA Sport, care are loc pe b-dul Kiseleff, unul din bulevardele pe care incep lucrarile in aceasta seara, sa elibereze zona, in conformitate cu art.10, lit.b din Legea nr.60/1991, republicata, care interzice „desfasurarea adunarilor publice atunci cand, in perioada, locul si pe traseele unde acestea ar urma sa se desfasoare, se executa lucrari edilitar-gospodaresti”.

Mentionam ca organizatorului i s a oferit posibilitatea de a alege alte zone pentru continuarea evenimentului, pe care acesta le-a refuzat.

Reamintim ca Primaria Municipiului Bucuresti sustine evenimentele culturale si sportive din Capitala, acordand in acest sens sprijin tuturor organizatorilor pentru ca astfel de manifestari sa poata avea loc in conditii optime de siguranta, conform unui comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.