Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe NEBUNIA: alegerile din Capitală vor fi CONTESTATE

alegeri locale

După ce s-au numărat voturile, în Capitală ar putea începe o adevărată sarabandă a contestațiilor. Primul care iese la atac este senatorul Dumitru Pelican, fost candidat la Sectorul 2, cel care susține că în Capitală a fost un experiment prin care s-a ajuns ca PSD să câștige tot.

”Alegeri ciudate in Capitala ! Experimentul Bucuresti !!!...
Dupa o noapte alba-numararea voturilor a durat in unele sectii pina azi,la ora 6- si dupa o analiza amanuntita a proceselor verbale din cele 202 sectii de votare,avem destule motive sa ne indoim de corectitudinea alegerilor ! As vrea insa sa fac citeva scurte precizari, absolut necesare :
Cum sa ne explicam faptul ca in mai multe sectoare din Capitala au fost date peste cap majoritatea sondajelor,adica sectorul 6,sectorul 5,sectorul 2,sectorul 4,aparind peste noapte alte date oficiale,complet diferite ?
O fi marja de eroare corecta,dar au disparut procente de peste 17-18 la suta,la candidatii care aveau cele mai mari procente si erau dati ca invingatori ! Si in ceea ce ma priveste,chiar in ziua votului,mai multe sondaje ma dadeau pe primul loc cu 30%,iar dupa ora 19,aceste sondaje au fost spulberate,eu "obtinind" in final in jur de 13,3%. Apoi,de ce au aparut sondaje chiar in ziua votului,ele fiind interzise,urmind ca la ora 21 sa aflam ce au aratat ele,nu in ziua de vot ! Chiar si d-ul Victor Ponta declara in ziua votului,dupa-amiaza, pentru Aktual 24.ro ca in Sectorul 2 voi cistiga eu, iar in sectorul 5 d-ul Vanghelie. Chiar si celebrul IRES ma dadea cu citeva zile inainte de vot,un invingator in sondajul prezentat de postul tv Digi 24. Se naste o intrebare : toate sondajele au fost mincinoase ? Apoi,cum putem crede ca in citeva zile,pe final,celebrul USB a crescut in Sectorul 2 de la 5-7% la peste 16% in ziua votului ? Nu cred ca aceste sondaje au fost mincinoase,categoric,nu,ceea ce pot sa cred este faptul ca s-a actionat intr-un sistem nou,de tip EXPERIMENT,aici,in Capitala,nu insa si la nivel de tara ! Adica,toti bucurstenii au ajuns sa iubeasca PSD-ul,asa,peste noapte,partid pe care pina mai ieri il blamau si-l considerau partidul cu cei mai multi penali ? N-as crede !
Miine vom decide ce este de facut,probabil,vom contesta alegerile ! Avem destule motive s-o facem !”, scrie Dumitru Pelican.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.