Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe Operațiunea Primăvara română. Contraatacul procurorilor

pixabay.com
diverse, umbra, timp

Evaluarea făcută de ministrul Justiției a trecut. El a denunțat problemele grave cu care se confruntă sistemul și a decis că nu e cazul să demareze procedurile de revocare a procurorului general și a procurorului-șef al DNA. Sistemul încremenise în așteptarea ”apocalipsei” ce ar fi venit de la Ministerul Justiției. Cum Apocalipsa nu a sosit sau poate doar s-a amânat, a dat șansa procurorilor să reînprospăteze campania anticorupție - o adevărata primăvară românească pe acest front.

Victor Ciutacu a fost condamnat! VEZI reacția lui

Surse judiciare susțin că odată trecută ”lecția lui Toader” s-a dat liber la vânătoare. Cine își făcea iluzia timorării celor din Ministerul Public după eșecul înregistrat la CCR prin anchetarea oportunității OUG 13 și-a făcut iluzii. Cu siguranță a fost o lovitură de imagine încasată ca atare și trasarea unei zone interzise în care foarte probabil au fost împinși să o treacă, mișcare de care nu aveau nevoie.

NU ar mira pe nimeni dacă în orele, zilele și orele următoare vor reveni în scenă ”cu și mai mare putere” imaginile cu foști și actuali încolonați la DNA pentru a da socoteală de mega-tunurile trase întrecut sau recent în zona bugetului statului.

După deciziile CCR privind colaborarea cu SRI și trasarea liniilor de demarcație, instituția anticorupție și-a reevaluat armele și a reintrat în joc. E doar o chestiune de ore probabil ca mișcările să devină publice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.