Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe RĂZBOIUL și în noul PNL! Un greu al partidului cere DEMISII

sigla noua pnl

Se lasă cu scandal în noul PNL! Senatorul Gheorghe Flutur, secretarul general al PNL, vrea demisii din partea celor care ocupă funcții de conducere în descentralizate și fac ce le cere Guvernul lui Victor Ponta, iar apoi zic că sunt parte a opoziției.

Flutur a declarat că Partidul Naţional Liberal este un partid în opoziţie şi nu se poate accepta duplicitatea unor membri de partid care sunt şefi în instituţiile descentralizate şi fac politica guvernamentală, iar apoi vin la partid şi fac politică de opoziţie.

"E o chestiune de respect faţă de electorat. Nu poţi fi la putere şi în opoziţie. Bigamia politică şi duplicitatea costă", a spus liderul PNL, care a arătat că în cadrul procesului de armonizare a structurilor PNL şi PDL în noul PNL va trebui să existe discuţii colegiale privind această situaţie.

"Ei (directorii PNL din structurile descentralizate - n.r.) trebuie să hotărască. Dorul PSD de anumite combinaţii l-am văzut şi între tururi, cu acel USL doi virgulă zero. Pricep să citesc când încearcă să îţi bage vrajba în casă pentru că am plătit şi noi acest gen de trădări", a spus Flutur.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.