Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident GRAV în instanţă: Judecător atacat de un deţinut cu un ciob

judecator (1)

Un deţinut a încercat, miercuri, în timpul desfăşurării unei şedinţei de judecată la Judecătoria Aiud să-i provoace leziuni cu un ciob de sticlă preşedintelui completului de judecată, a informat, printr-un comunicat de presă, Curtea de Apel Alba Iulia. 

Potrivit sursei citate, în timpul desfăşurării şedinţei de judecată în cadrul căreia se judecau cauze penale, la Judecătoria Aiud a avut loc miercuri un incident violent provocat de o persoană aflată în stare de deţinere. 

"În concret, această persoană a încercat să agreseze preşedintele completului de judecată, în timp ce se desfăşura operaţiunea de conducere a deţinuţilor în afara sălii de judecată, cu un obiect tăietor/înţepător (ciob de sticlă). În urma acestei încercări preşedintele completului de judecată nu a suferit leziuni", menţionează sursa citată.

UPDATE: Aurelian Mocan, de la Curtea de Apel Alba Iulia, a declarat la Antena 3 că deţinutul s-a automutilat cu ciobul după ce a încercat să o rănească pe judecătoare.

Deţinutul s-a autoagresat cu obiectul respectiv, imediat după încercarea nereuşită de a agresa preşedintele completului, provocându-şi leziuni sângerânde, motiv pentru care a fost imediat transportat la spital. 

În această cauză se efectuează cercetări de către organele judiciare competente.

Vezi şi: Trei primari PNL, săltaţi de DNA şi duşi la audieri

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.