Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident între activiştii ACL şi poliţie, la Timişoara

Vineri seara, mii de activiştii ACL, din Timiş, Arad, Bihor, Hunedoara şi Caraş-Severin, au participat la un miting la Timişoara, alături de Klaus Iohannis. Nu totul s-a desfăşurat însă conform planului. 34  autocare cu activişti din Arad şi Bihor au fost oprite la intrarea în Timişoara şi ţinute pe loc aproape o oră, motiv pentru care aproximativ 1000 de oameni au ajuns cu întârziere la evenimentul din Parcul Rozelor.

Preşedintele PDL Arad, Gheorghe Falcă, dă vina pe prefect. Acesta susţine că prefectul coordona prin telefon acţiunile poliţiştilor. Cum în urma controlului nu s-a găsit nimic în neregulă, oamenii au fost lăsaţi să plece.

"Au fost ţinute autocarele 45 de minute la verificări. Au verificat tot şi nu au găsit nimic. Nici nu erau interesaţi să găsească. Erau interesaţi să le ţină. Au ajuns oamenii după ce a început mitingul. Tinerii de acolo mi-au spus că poliţiştii raportau la prefect şi prefectul s-a coborât să verifice personal prin instituţii autocarele şi personalul din autocare, avizele. Au tras de timp", a declarat Gheorghe Falcă, pentru stiripesurse.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.