Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCIDENT în apropiere de sediul premierului britanic: Ce au găsit polițiștii asupra unui bărbat

Poliţia britanică a anunţat joi că a arestat un bărbat pe Whitehall, artera din centrul Londrei unde se află sediile mai multor ministere, în apropiere de Downing Street 10, reşedinţa oficială a premierului Theresa May, persoana deţinută având asupra sa arme albe şi este suspectată de 'pregătire şi instigare la acţiuni teroriste', relatează agenţia Reuters.

Bărbatul, în vârstă de aproape 30 de ani, a fost arestat la ora locală 14:22 (13:22 GMT), în timpul unei operaţiuni aflate în desfăşurare şi nu s-au înregistrat răniţi, a mai precizat poliţia londoneză, scrie agerpres.ro.

Citește și: Gigi Becali aruncă în stradă o femeie celebră: A dat-o-n judecată și îi ia casa

Un reporter al agenţiei Reuters afirmă că zona unde a avut loc incidentul a fost izolată şi anterior a surprins momentul arestării. El îl descrie pe cel arestat ca fiind un bărbat cu pielea închisă la culoare, bărbos şi care purta o jachetă neagră cu glugă, iar mâna sa dreaptă era bandajată. Acelaşi reporter notează a observat cel puţin două cuţite pe asfalt.

Un purtător de cuvânt al premierului Theresa May a declarat că aceasta nu se afla la Downing Street 10 în momentul incidentului, care survine la puţin peste o lună de la atentatul terorist comis pe podul Westminster.

Citește și: Un afacerist oltean a fost săltat de DIICOT după ce a pus mai multe tinere să se prostitueze

Atunci un britanic radicalizat şi convertit la islam a pătruns cu autoturismul în pietoni, provocând mai multe victime - printre care şi o româncă decedată ulterior la spital -, iar apoi a înjunghiat mortal un poliţist în faţa parlamentului.

content-imagecontent-imagecontent-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.