Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCIDENT în Arad: Militar american, electrocutat. Procurorii militari au deschis un dosar

militar electrocutat

Un militar american a ajuns în stare critică la Spitalul Județean Arad, după ce s-a electrocutat. Potrivit aradon.ro, americanul s-ar fi urcat pe un tren care transporta tehnica militară, în timp ce garnitura staționa în Vama Curtici, la ieșirea din țară după un exercițiu NATO.

Vezi și: Schița Guvernului Tudose, ultimele schimbări. Nume noi pe listă (surse)

Militarul are arsuri de gradul doi pe 80 la sută din corp, iar autoritățile iau în considerare să-l transfere la un spital din Germania. Autoritățile din Arad au anunţat Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti despre incident.

Prim-procurorul Parchetului Militar Timişoara, Radu Ilina a declarat pentru Mediafax că se fac cercetări în ceea ce privește incidentul: „Nu se cunosc împrejurările exacte ale electrocutării sale, sunt întreprinse însă cercetări foarte atente pentru a se stabili motivul şi condiţiile în care militarul american s-a deplasat până la nivelul ultimului vagon al trenului. A fost depistat de către un militar român aflat în serviciul de pază şi supraveghere a acestui convoi şi într-un timp foarte scurt i s-au acordat toate îngrijirile necesare”. Militarul, în vârstă de 31 de ani, este internat la Secția Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean Arad cu diagnosticul de „electrocuție și arsură prin flamă directă”.

În urma căderii de la înălțime, americanul a suferit și o lovitură puternică la cap. Soldatul este intubat, starea sa fiind stabilă.

UPDATE: Militarul a fost transportat la un spital din Germania, cu un avion care a decolat de pe Aeroportul Internațional Timișoara.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.