Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCIDENT la un concert Carla’s Dreams: Artiștii au anulat concertul din cauza unui tânăr / VIDEO

carla s dreams

Foarte așteptați la Târgoviște, membrii formației Carla’s Dreams au oprit concertul și au plecat de pe scenă. Asta după ce un tânăr s-a apropiat pe scenă și a început să arunce cu bani în solist, pe modelul petrecerilor cu manele. Cântărețul s-a plecat, a luat banii și i-a aruncat în față târgovișteanului, după care s părăsit scena spunând „Vă mulțumim mult!”

Incidentul a fost explicat și de reprezentanții clubului Belvedere, unde fusese invitată trupa. „Bună dimineața. Din păcate, Visele Carlei nu au putut fi destăinuite încă, live, în Târgoviște. Deși, acest eveniment a fost așteptat cu „sufletul la gură”, comportamentul de…nuntaș al unui participant a făcut ca spectacolul să fie întrerupt și reprogramat. Trebuie să înțelegem că acest band este unul care se adresează tuturor, dar nu sunt lăutari sau maneliști”, au explicat reprezentanții clubului, scrie gazetadambovitei.ro.

Citește și: FABULOS A fost înregistrată prima convorbire între delfini, din Marea Neagră

Conform reprezentaților clubului, Carla’s Dreams va reveni în concret la Târgoviște, iar bilete rămân valabile. Însă cei care nu doresc să mai participe, își vor recupera banii.

În mai 2016, Carla’s Dreams a oprit un concert la Piatra Neamț, după ce mai multe persoane au leșinat din cauza căldurii. Trupa a spus atunci că spațiul este total nepotrivit atât pentru spectatori, cât și pentru ei, și i/a rugat să iasă în ordine pentru a nu se crea probleme.

Citește și: S-a aflat cine e vinovat de moartea fiicei lui Whitney Houston

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.