Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCIDENT pe Aeroportul din Frankfurt: Trei polițiști, bătuți 'măr' / VIDEO

politie germania

Un britanic în vârstă de 38 de ani, a pus la pământ, la propriu, cel puţin trei poliţişti, pe aeroportul din Frankfurt. Bărbatul, care era blocat pe aeroport din cauza vremii, şi-a ieşit din minţi când o femeie cu care călătorea a căzut.

Incidentul s-a petrecut în 23 iulie, lângă poarta de check-in Lufthansa, momentul fiind înregistat de un alt călător. Înainte de a ataca forţele de securitate, bărbatul se aude strigând : "Sunt cetăţean britanic!", relatează  Daily Mail.

Reuniune la vârf în Turcia: MODIFICĂRI MAJORE în cadrul armatei epurate

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat, pentru Spiegel Online : "Atacatorul a fost un englez care a fost îngrijorat în privinţa soţia sale. Femeia a avut probleme circulatorii".

Aproximativ 7.000 de pasageri au fost blocaţi atunci aeroportul din Frankfurt după ce mai multe zboruri de noapte au fost anulate, iar "starea de spirit a pasagerilor nu a fost cu siguranţă cea mai bună" , a declarat un purtator de cuvânt al aeroportului.

Clipe de panică în Germania: 'Vă arunc în aer!'/ 'Allahu Akbar!'/ VIDEO

Poliţia a Frankfurt au emis o declaraţie pe Facebook pentru a nega zvonurile că incidentul ar fi fost legat de terorism.

Atât bărbatul, cât şi mai mulţi ofiţeri de poliţie au primit îngrijiri după altercaţie, pentru răni uşoare, au explicat oficialii germani, care au precizat că a fost deschisă o anchetă în acest caz.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.