Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCIDENT TRAGIC în Brazilia: Un suporter a fost împușcat mortal de un polițist - VIDEO

lumanare doliu

Un suporter al echipei braziliene de fotbal Curitiba a încetat din viaţă duminică după ce a fost lovit în piept de un glonţ tras se pare de un agent al Poliţiei Militare, cu puţin timp înaintea derby-ului local împotriva formaţiei Atletico Paranaense, informează agenţia EFE.

Potrivit versiunii oficiale, glonţul a fost tras în mod accidental, iar Poliţia Militară a anunţat că sergentul suspectat că a a utilizat arma împotriva fanului respectiv a fost suspendat provizoriu din funcţie.

Citește și: Bill Gates lansează un avertisment FĂRĂ PRECEDENT: Vor muri zeci de milioane de oameni / VIDEO

Poliţia îi însoţea pe suporterii lui Curitiba în drumul lor către Arena da Baixada, stadionul rivalei Atletico Paranaense, în momentul în care a fost loc o altercaţie între cele două părţi, iar în mijlocul confuziei o persoană a fost nimerită de un foc de armă.

Victima a fost preluată imediat de serviciile medicale şi a fost transportată la spital, însă a decedat în timpul intervenţiei chirurgicale.

Citește și: ȘOC, ȘOC, ȘOC O profesoară și-a DECAPITAT iubitul, cu fierăstrăul, în timp ce făceau SEX / FOTO

Înaintea acestui tragic incident, cel puţin 20 de ultraşi au fost reţinuţi pentru participarea la diverse acte de violenţă care au avut loc pe străzile din Curitiba, capitala statului brazilian Parana, anunță Agerpres.

Partida dintre Atletico Paranaense şi Curitiba, contând pentru campionatul regional, nu s-a mai disputat în final, după ce Federaţia locală de fotbal le-a interzis celor două cluburi să transmită jocul în direct pe conturile lor de pe reţelele de socializare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.