Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident ULUITOR: Poliţist sub acoperire, CĂLCAT cu maşina de un şofer care era filat / VIDEO

http://www.vasiledale.ro/
politist accidentat

Incident halucinant pe străzile din România. Un poliţist sub acoperire a fost călcat cu maşina chiar de către cel care era filat de către oamenii legii. Totul s-a întâmplat pe o stradă din Baia Mare.

Citeşte şi: Călin Popescu Tăriceanu, SOMAŢIE în direct pentru Laura Codruţa Kovesi: 'Să ancheteze SRI'

Trei polițiști sub acoperire, îmbrăcați în civil, ar fi filat două persoane. Cei trei au oprit în trafic autoturismul doar că șoferul acestuia s-a speriat și a demarat în trombă, accidentându-l pe unul dintre aceștia. Polițistul a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale, se anunţă pe blogul vasiledale.ro.

Citește și: John Kerry a vizitat locul în care a UCIS un om: A primit și o MEDALIE / FOTO

Conform sursei citate, se pare că de ceva timp trei polițiști sub acoperire au urmărit un cuplu din municipiul Baia Mare: soț și soție. La un moment dat, femeia de la volan, crezând că sunt hoți, a demarat în trombă. În acel moment, mașina femeii l-a lovit pe polițist la cot și la umăr, și a trecut cu roata autoturismului peste piciorul unuia dintre polițist. Femeia a încercat să plece, după ce soțul ei i-a spus să fugă și să se salveze. Nu a ajuns prea departe deoarece autoturismul s-ar fi oprit într-un morman de zăpadă. „I-am spus să plece că eram într-o zonă rău famată, credeam că suntem jefuiți. Soția mea este foarte bolnavă și i-am spus să se salveze și să plece” a povestit soțul femeii.

Citește și: Apar noi detalii despre JEFUIREA lui Kim Kardashian: Viața bate filmul

Polițistul a căzut la pământ. În scurt timp el a fost preluat de un echipaj SMURD și a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, unde a primit îngrijiri medicale. Acum, femeia şi soţul sunt anchetați de polițiștii de la Rutieră pentru ultraj. „A fost vorba de o acțiune a poliției. S-a deschis dosar penal pentru ultraj” a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.