Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCIDENTE cu Alina Gorghiu și Gheorghe Falcă: ISU a decis să INTERVINĂ / VIDEO

Peste 600 de liberali din Neamţ au umplut, sâmbătă, sala cinematografului ''Dacia Panoramic'', pentru a participa la lansarea candidaţilor PNL ai judeţului la alegerile parlamentare.

Organizatorii evenimentului au fost puşi, la un moment dat, în postura să blocheze accesul în sala cinematografului din Piatra Neamţ pentru câteva zeci de liberali. Conform acestora, decizia a fost una ''preventivă'' şi a fost luată de comun acord cu echipajul ISU Neamţ care se afla la faţa locului.

Citește și: Dragnea pierde guvernarea!

Situaţia respectivă a durat câteva minute, timp în care în sală aveau loc discursurile liderilor PNL Neamţ, iar ulterior, după ce s-a constatat că se poate permite accesul în sală, oamenii au fost lăsaţi să intre.

Echipajul ISU prezent la evenimentul politic a fost cel care în luna mai 2016 a evacuat Galleria Mall Piatra Neamţ în timpul unui concert al formaţiei Carla's Dreams. Situaţia de atunci nu a fost similiară celei de la lansarea candidaţilor PNL Neamţ unde a fost doar o măsură temporară de restricţionare a accesului în sală.

Citește și: Cum se consumă și se păstrează CORECT ouăle

Deputatul Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ, a declarat că prezenţa la eveniment a unui număr atât de mare de membri ai partidului arată că ''echipa PNL Neamţ este hotărâtă să câştige alegerile''.

La lansarea candidaţilor PNL Neamţ pentru alegerile parlamentare a fost prezentă şi Alina Gorghiu, preşedintele PNL, precum şi Gheorghe Falcă, directorul de campanie electorală a liberalilor, scrie agerpres.ro.

Citește și: MOMENTE GROAZNICE: CE a putut să mănânce un rechin, într-un acvariu imens / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.