Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Poliția a aflat ale cui erau cele 10 MILIOANE de SIM-uri aruncate la gunoi, în București

cartele_baricada_0

Poliţiştii Secţiei 3 au identificat societatea comercială căreia îi aparţin cartelele telefonice găsite pe raza sectorului 1, în urmă cu două zile.

"Din primele date, precum şi din corespondenţa cu administratorul firmei, în prezent aflat în afara României, a rezultat că SIM-urile în cauză ar fi fost utilizate de societatea comercială prestatoare de servicii în comunicaţii, iar ulterior suspendării activităţii acesteia, în urmă cu aproximativ trei ani, au fost depozitate în imobilul în care a funcţionat punctul de lucru. În urma lucrărilor de renovare declanşate în locaţie, sacii ce conţineau cartelele telefonice au fost aruncaţi împreună cu resturile de materiale de construcţii", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Citește și: Prețul pentru EXIL? Câți bani ar fi primit nepotul Regelui Mihai pentru a nu se mai întoarce în România

Potrivit sursei citate, au fost formulate solicitări către companiile de telefonie pentru a se stabili situaţia actuală a cartelelor găsite.

Administratorul societăţii a transmis parte din documentele privind achiziţionarea SIM-urilor, urmând să pună la dispoziţia poliţiştilor şi restul documentaţiei.

Citește și: Un gigant de proporții își mută producția din China la subsidiara din România: Cine este și ce produs nou vrea să producă

Cercetările continuă în vederea clarificării situaţiei în integralitate.

Pe 20 noiembrie, DGPMB a fost sesizată prin numărul 112, că pe o stradă de pe raza sectorului 1 a găsit mai mulţi saci conţinând cartele telefonice. La faţa locului s-a deplasat de îndată Grupa Operativă a Secţiei 3 Poliţie care a declanşat verificări pentru a stabili provenienţa şi modul în care au ajuns acei saci în locaţia respectivă.

Citește și: Regele Hagi, părăsește România? Ce ofertă tentantă a primit de la arabi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.