Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL - Una dintre clădirile simbol ale României a fost scoasă la vânzare pe OLX: Ce BONUS primește cumpărătorul - FOTO

techmag.co.ke
olx

Monument istoric construit în 1880 de politicianul Dimitrie N. Ghica, Palatul Ghica a fost scos la vânzare pe platforma de anunțuri OLX pentru suma de 1,6 milioane euro. Prețul este însă negociabil, în plus, potențialii cumpărători fiind anunțați că vor primi parcul aferent clădirii drept "bonus". Palatul, cu 22 de camere, are o suprafață construită de 2.550 metri pătrați și o suprafață utilă de 1.700 metri pătrați, dispunând și de un parc de 74.200 metri pătrați, anunță Profit.ro.

Citește și: Andrei Pleșu, mesaj DUR în urma scandalurilor care au zguduit BOR: 'Să se gîndească de zece ori înainte'

"În anul 2005, cabinetul de expertiză contabilă Oniga Mircea a evaluat Palatul Ghica-Comănești la 1.621.488 euro, iar terenul parcului la 852.872 euro. Cumpărătorul palatului va primi parcul ca bonus", este anunțul utilizatorului "Paltin Sturdza", însoțit de fotografii istorice.

În urmă cu 5 ani, Paltin Sturza, nepotul omului politic Dimitrie Ghica, a câștigat procesul cu Primăria Comănești, Curtea de Apel Bacău stabilind că acesta are calitatea de moștenitor și drept de proprietate asupra Palatului Ghica și a parcului aferent.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.