Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Cum a fost surprinsă Maria Şarapova după ce s-a dopat / FOTO

Maria Sarapova

A fost prinsă dopată şi riscă să piardă totul, dar se pare că nu îi mai pasă prea mult de tenis. În plin scandal de dopaj, Maria Sharapova merge totuşi înainte. Şi chiar cu zâmbetul pe buze. Jucătoarea de tenis care a recunoscut că a folosit o substanţă inclusă pe lista celor interzise la începutul acestui an îşi vede de existenţa cotidiană şi încearcă să aducă o undă de normalitate în viaţa ei.

Citeşte şi: Ion Ţiriac a luat o decizie drastică: Miliardarul a anunțat că RENUNȚĂ DEFINITIV

Rusoaica de 28 de ani a demonstrat că este gospodină. Şi încă una grijulie. Chiar de Ziua Femeii - pentru ea mai curând ziua în care sponsorii o părăseau pe capete -, ea a fost surprinsă la cumpărături în Whole Foods din Los Angeles. Şi a analizat cu atenţie fiecare fructă şi legumă. Să simtă că vin vremuri grele? La cât a câştigat din tenis, banii ar trebui să-i ajungă pentru câteva vieţi, chiar dacă va fi suspendată definitiv din activitate.

Vezi şi: EXPLICAȚII de la CCR: Decizia afectează dosarele pe rol! Toți marii 'grei' scapă

Dar asta nu e tot. Ies la iveală şi alte amănunte cu privire la ilegalităţile comise de rusoaică. Maria Șarapova a fost controlată la un produs interzis, Meldonium, la ultimul Open de tenis al Australiei, iar linia de apărare a Rusiei constă în afirmația că jucătoarea nu era la curent că această substanță a fost interzisă de la 1 ianuarie 2016, ea având o prescripție medicală din 2006, scrie L'Equipe, precizând că Șarapova se declară singura responsabilă pentru această eroare. Doar că The Telegraph dezvăluie că Agenția mondială antidoping (AMA) nu s-a mulțumit doar să publice o nouă listă de produse interzise din 1 ianuarie, ci a și prevenit sportivii de mai multe ori între 3 și 29 decembrie. Și, tocmai de aceea, nu este credibilă afirmația Mariei Șarapova că nu a avut această informație. Dick Pound, președintele comisiei independente a AMA, a confirmat: ''Toate jucătoarele de tenis au fost prevenite. Iar ea trebuia să aibă un staff medical a cărui meserie era să controleze asta'' și să o informeze.

Citește și: ȘEFUL CCR: Interceptările de până acum NU sunt ilegale!

content-image

 

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.