Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL Cum s-a dat singură pe mâna procurorilor avocata Alinei Bica

Laura Voicu, avocata Alinei Bica, s-a dat singură pe mâna procurorilor DNA! Ea a fost ridicată de pe stradă și dusă la sediul DNA, fiind acuzată de favorizarea infractorului.

Citește și: Victor Ponta îl lasă fără serviciu pe Darius Vâlcov

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție o acuză că, pe lângă favorizarea infractorului, Laura Voicu, ar fi instigat un bărbat să exercite profesia de avocat.

Citește și: Darius Vâlcov este TERMINAT: Decizia procurorilor îl lovește în plin

Potrivit unor surse judiciare, ea a fost adusă într-un dosar nou pentru a fi audiată ca suspectă de favorizarea infractorului şi exercitarea fără drept a unei profesii.

În cauză ar fi implicată şi o altă persoană, Niculae Learciu, aşa zis stagiar, acuzat de exercitarea fără drept a unei profesii.

DNA s-a sesizat, joi, din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de exercitare fără drept a unei profesii sau activităţi, favorizarea infractorului, respectiv instigare la aceste două infracţiuni, dispunându-se urmărirea penală in rem.

Aceleaşi surse au precizat că, joi, în jurul orelor 11, la DNA, s-a prezentat Niculae Learciu, care a prezentat o împuternicire avocaţială, prin care avocatul titular, apărător al Ioanei Georgia Deaconu, Laura Voicu, atesta faptul că, împreună cu acesta sunt apărătorii angajaţi de inculpata aflată în stare de arest.

Sursele au menţionat că, pentru verificarea calităţii de avocat al lui Niculae Learciu, s-a accesat site-ul Baroului Bucureşti, tabloul avocaţilor stagiari, şi s-a căutat la litere „L”, constatându-se că acesta nu figurează.

După ce i s-ar fi adus la cunoştinţă faptul că nu apare în tabloul avocaţilor stagiari, acesta ar fi susţinut că este avocat în alt barou, respectiv Baroul Constituţional, confirmând şi că avocata Laura Voicu cunoaşte acest aspect.

De asemenea, s-a constat că acesta a exercitat activităţi specifice acestei profesii şi în alte cause.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.