Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL E acuzat de tentativă de omor și a fost lăsat acasă

justitie secret

Medicul chirurg Constantin Ploscaru, cel care şi-a atacat cu bisturiul un coleg în sala de operaţie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, a fost arestat preventiv, a informat astăzi Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Întrucât, chirurgul a contestat măsura, ultimul cuvânt îl vor avea magistraţii Curţii de Apel Piteşti.

Vezi și: Clipe grele pentru Năstase: 'S-a stins în linişte, privindu-ne'

Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, au rezultat următoarele: În data de 16 ianuarie 2016, între inculpatul Ploscaru Constantin şi persoana vătămată B.E. (ambii, medici chirurgi în cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea) a avut loc un conflict spontan în blocul operator-chirurgie, moment în care inculpatul Ploscaru Constantin, având în mână un bisturiu, i-a produs victimei o plagă în regiunea cervicală antero-laterală stânga, cauzându-i secţiunea muşchiului sterno-cleido-mastoidian şi leziune jugulară externă. În urma agresiunii exercitate, persoana vătămată a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de urgenţă, iar pentru leziunile traumatice suferite necesită pentru vindecare un număr de 16-18 zile de îngrijiri medico-legale. 

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul I.P.J. Vâlcea - Serviciul de Investigaţii Criminale. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale. 

Procurorii vâlceni au solicitat instanţei arestarea preventivă a inculpatului. Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Vâlcea a dispus faţă de inculpat măsura arestării preventive la domiciliu pe o durată de 29 de zile. 

Procurorii au contestat decizia instanţei, urmând a fi soluţionată de Curtea de Apel Piteşti.

Vezi și: Băsescu vrea să depășească 'complexul' Antena 3: 'Aş vrea o confruntare cu acest Gâdea'

Vezi și: SURSE - Ce 'ascunde' PNL despre Cristian Bușoi

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.