Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL: Un adolescent din Galaţi, ÎMPUŞCAT în plină stradă

pistol arma

Este stare de alertă în Galaţi după ce un adolescent a fost împuşcat în plină stradă!  Un adolescent de 17 ani a ajuns miercuri seara la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi cu patru plăgi împuşcate în urma unei altercaţii petrecute pe o stradă din cartierul gălăţean Micro 17, au declarat joi reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Galaţi, potrivit AGERPRES.

Citeşte şi: SOŢUL femeii care s-a aruncat în faţa trenului, DISTRUS de durere. Prima REACŢIE când a ajuns la locul TRAGEDIEI

Potrivit sursei citate, la locul incidentului s-a deplasat o ambulanţă, care i-a acordat primul ajutor şi l-a transportat la spital. Adolescentul a rămas internat sub supraveghere, deşi rănile nu i-au pus viaţa în pericol. 

Băiatul se afla cu prietena lui pe stradă când un bărbat a scos pistolul şi a tras, provocându-i răni în piept, abdomen şi picior. 

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla împrejurările în care s-a produs incidentul. Se pare că individul care a tras a folosit un pistol cu bile pe care îl deţinea legal.

Citeşte şi: Mărturii TERIFIANTE în cazul tragediei de la Brăneşti. Se ÎNTĂREŞTE ipoteza unui suicid: 'Aveau probleme şi erau DEPRIMAŢI' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.