Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCREDIBIL: Un comisar DGA s-a răzbunat pe un coleg polițist pentru că îi amendase prietenul

DGA

"Am un prieten comisar la DGA si va fac pe toti", a spus patronul unei discoteci catre niste politisti care l-au amendat pe individ pentru tulburarea linistii publice. "Prietenul" de la DGA, comisarul Catalin Tibulca, a ascultat rugamintea individului si i-a facut dosar penal politistului care-i amendase prietenul. Tibulca i-a fabricat politistului un dosar pentru a fi cercetat pentru abuz in serviciu. Totul, in conditiile in care Judecatoria Iasi a validat procesul verbal de contraventie, constatand ca s-a aplicat Legea.

In vara anului 2014, mai multi locuitori din satul Hermeziu, comuna Trifesti, au reclamat la Politie, inclusiv prin intermediul numarului de urgenta 112, ca nu pot dormi noaptea din cauza unei discoteci din localitate, unde muzica se asculta la un volum maxim. De aceasta situatie s-a ocupat politistul Bogdan Bilbiie, care initial a aplicat un avertisment. Dar, pentru ca reclamatiile au continuat, locuitorii din Hermeziu fiind in continuare deranjati de muzica data la maxim, Bogdan Bilbiie a fost nevoit sa amendeze cu 1.000 lei firma care administra discoteca respectiva. Asociat unic al firmei este o anume Ioana Adnana Filip, dar discoteca era administrata de prietenul lui Catalin Tibulca, un anume Andi Iftimoaie. Adnana Filip era prietena intima a lui Iftimoaie si de aceea acesta a ajuns sa se ocupe de administrarea discotecii.

Iftimoaie a luat foc in momentul in care a primit de la Bogdan Bilbiie amenda de 1.000 de lei. Amenda a fost data intr-o noapte, iar a doua zi Iftimoaie s-a prezentat la sediul Politiei Trifesti si a inceput amenintari. Pentru a trece mai departe, trebuie sa facem precizarea ca ancheta jurnalistica in acest caz a presupus discutii cu mai multi politisti din zona Popricani- Trifesti- Bivolari, dar acestia au transmis rugamintea de a nu fi citati, de frica lui Tibulca.

Citeste si: Cioloş a publicat un print-screen de pe ecranul telefonului său. Care este mesajul

"Nu vrem sa ne punem cu Tibulca. E in stare sa ne faca la toti dosare", au transmis politistii. Insa, faptele pe care le relatam mai departe au fost reconstituite in baza marturiilor politistilor. Dupa cum spuneam, a doua zi, Iftimoaie s-a prezentat la sediul Politiei Trifesti si a inceput sa-i ameninte pe politisti. "Am un prieten la DGA. Va fac pe toti", a urlat Iftimoaie in fata sediului Politiei. Ulterior au aflat politistii ca prietenul de la DGA a lui Iftimoaie nu era nimeni altul decat Catalin Tibulca.

La scurt timp dupa acest incident, Tibulca a declansat obisnuitul sau mecanism derazbunare, i-a fabricat un dosar penal politistului Bilbiie. Iftimoaie respectase promisiunea facuta politistilor, de a apela la prietenul sau de la DGA, si a depus un denunt. Acest denunt a fost dat in fata lui Catalin Tibulca. In denuntul sau, Iftimoaie il acuza pe politistul Bilbiie de abuz in serviciu. S-ar parea insa ca, fie procurorul de caz, fie conducerea DGA Iasi, si-a dat seama de faptul ca ceva nu este in regula, iar "lucrarea" (cititi acest cuvant atat la propriu cat si la figurat) a fost repartizata altor doi politisti de la DGA Iasi, anunță Bzi.ro.

Potrivit unor surse, Tibulca a tinut sa se ocupe personal de acest dosar, dar solicitarea i-a fost refuzata. Cei doi politisti de la DGA s-au deplasat la Trifesti, pentru a-l audia pe Bilbiie. Adica, infrastructura si personalul DGA Iasi au fost folosite inca o data pentru interesele lui Tibulca, iar aceasta situatie tinde sa continue la nesfarsit. Politistii din zona au aflat ca dosarul va fi clasat, deoarece s-a demonstrat ca politistul si-a facut doar datoria. Cei doi ofiteri de la DGA i-au audiat si pe unii locuitori din Hermeziu, care au declarat ca erau foarte deranjati de zgomotul discotecii lui Iftimoaie. Cu acest prilej, trebuie sa facem precizarea ca nu ar fi drept sa stigmatizam toata institutia DGA Iasi doar pentru ca aici lucreaza Catalin Tibulca si Vasile Ungureanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.