Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INEDIT Am consumat DROGURI! Am FURAT din magazine. Cum a uimit o concurentă juriul de la X Factor / VIDEO

x factor

O concurentă de la ' X Factor' a uimit toată audienţa celor de la Antena 1. Aceasta a făcut mărturii şocante. A povestit că a fost dependentă de droguri şi a furat din magazine. Este vorba despre Diana Lavic de doar 19 ani. Aceasta a fost implicata în diferite scandaluri.

Citește și: Mihai Tudose a fost scos din sărite: ”Și-au bătut joc de România, dacă vor mai greși o dată, voi reacționa violent”

Diana a urcat vineri seară pe scena ”X Factor”, reușind să surprindă pe toată lumea cu povestea ei de viață. „În trecut am făcut multe greșeli. De-a lungul timpului am învățat să accept lucrurile acelea. Sunt din București, dar trăiesc în Constanța. Am făcut 12 ani jumate de sport de performanță, înot. Am fost campioană, internațională. Ajungând în Constanța, am dat de un anturaj prost. Am căzut în alte extreme, ai mei au divorțat. Am fost o bună perioadă depedentă de droguri, am reușit să le las. Am fost implicată în bătăi, în scandaluri. Am ajuns să fur din magazine. Am făcut chiar o afacere din chestia asta. M-au prins. Când m-am văzut la poliție, într-o cameră cu numai oameni cu patru clase care nu aveau nicio legătură cu mine, am simțit că am nevoie să mă rup de tot, că nu e locul meu acolo. Am spus stop, de azi înainte voi fi la locul meu”, a povestit ea la Antena 1.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.