Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INEDIT Consilieri judeţeni au plecat la muncă în străinătate?

job munca

Doi consilieri judeteni din Hunedoara nu au mai venit la serviciu de mai bine de 4 luni.

Cei doi consilieri par să fi uitat cu desăvârşire că în luna iunie a anului 2012 au fost aleşi în funcţiile de consilieri judeţeni. Cei doi nu au mai participat la şedinţele Consiliului Judeţean din luna decembrie a anului trecut, scrie presa locala.

Adrian Zvâncă a fost ales consilier judeţean în 2012 pe lista USL din partea PNL. În toamna anului trecut însă, Adrian Zvâncă a demisionat din PNL şi a rămas independent. Consilierul rămas fără partid a participat ultima dată la o şedinţă de consiliu judeţean în luna decembrie 2014. De atunci, figurează absent la fiecare şedinţă.

Potrivit unor surse, Adrian Zvâncă s-ar afla într-o ţară străină unde a plecat pentru o perioadă de timp pentru a câştiga un ban în plus. Este puţin probabil ca independentul din Valea Jiului să se întoarcă la timp pentru şedinţa din luna aprilie întrucât a depus deja la Consiliul Judeţean un document prin care anunţă că lipseşte din motive personale până pe 30 aprilie.

Cosmin Costa a fost ales în 2012 consilier judeţean pe lista USL din partea UNPR. Între timp a trecut în barca PNL, iar din noiembrie 2014 nu a mai dat pe la şedinţele Consiliului Judeţean.

Surse neoficiale au declarat că alesul a depus la CJH un document prin care anunţă că lipseşte din ţară în perioada 17 martie – 30 aprilie. Nu se ştie însă oficial de ce a lipsit până acum. Potrivit unor surse, Cosmin Costa, ca şi Adrian Zvâncă, se ocupă în această perioadă de afaceri personale într-una din ţările Uniunii Europene.

Până în acest moment cei doi nu au putut fi contactaţi pentru a oferi o explicaţie cu privire la absenţele din ultimele luni.

Potrivit Legii privind Statutul aleşilor locali, mandatul unui consilier judeţean încetează de drept în cazul lipsei nemotivate de la mai mult de 3 şedinţe ordinare consecutive ale consiliului.

Sursa

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.