Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INEDIT în dosarul Gala Bute. Martor DNA, în sala de judecată: Udrea, cel mai bun ministru

facebook
elena udrea

Emoţii pentru Elena Udrea. Astăzi are loc un termen crucial în dosarul Gala Bute. A fost audiat fostul director general al MDRT Paul Mărăşoiu care a povestit completului de trei al ÎCCJ cum a ajuns ministerul să sponsorizeze evenimentul sportiv organizat de firma lui Rudel Obreja. Conform lui Mărăşoiu, ministerul nu ar fi putut organiza evenimentul, aşa că a ales calea legală a promovării brandului turistic naţional (celebra frunză – n.n.), aşa cum se stabilisese deja în Hotărârea de Guvern din 5 ianuarie 2011.

Un fost coleg de Guvern îl ATACĂ pe Cioloș: 'Nu respectă ADEVĂRUL. Nu își asumă deciziile'

Spre surpriza tuturor celor prezenţi, martorul DNA Paul Mărăşoiu, actualmente președintele firmei de consultanță și management hotelier Peacock Hotels, a lăudat-o pe Udrea spunând că „a fost unul dintre cei mai buni, dacă nu chiar cel mai bun ministru al Turismului”. Mai mult, acesta a afirmat că Udrea nu i-a cerut să comită ilegalităţi în sponsorizarea Galei Bute.

Declaraţiile lui Mărăşoiu sunt surprinzătoare, pentru că, la momentul la care a părăsit Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, presa a speculat ideea unui conflict cu fosta blondă de la Cotroceni.

La termenul de astăzi, a existat şi un schimb de replici între Udrea şi instanţă, fostul ministru cerând consemnarea declaraţiilor care îi sunt favorabile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.